DOKTORKA PRETERALA SA ŠALOM: Nakon što je u šali rekla da se u IJZCG ništa ne radi kako treba, DOBILA PIŠTOLJ U STOMAK

13:40

Crna Gora 0

Klinički toksikolog doktor Sandra Đuranović prijavila je policiji J.O., zaposlenog u Institutu za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG), zbog ugrožavanja bezbednosti.

DOKTORKA PRETERALA SA ŠALOM: Nakon što je u šali rekla da se u IJZCG ništa ne radi kako treba, DOBILA PIŠTOLJ U STOMAK
Shutterstock

Prijavu je podnela danas podgoričkoj policiji, opisujući na koji način joj je ugrožena bezbednost. Tu informaciju je potvrdio i njen advokat Dalibor Kavarić, prenose crnogorski mediji.

Đuranović je jedini klinički toksikolog i stalno je zaposlena u Institutu za javno zdravlje.

"Dana 27. juna 2022. godine nakon 14 časova nalazila sam se u glavnom holu Instituta. Tom prilikom , s obzirom na moju situaciju u Institutu, i početak formiranja Centra za kontrolu trovanja Crne Gore naglas sam u šali prokomentarisala da se ništa ne radi kako treba, da sve treba da se okrene naopačke i dobro pretrese od strane Inspekcije rada, pa ako treba otići ću kod predsjednika države. U tom trenutku mi je J.O. prišao i ispod svoje majice izvukao niklovani pištolj tetejac, i prislonio mi ga na stomak. Onda mi je uputio reči " Nećeš ti dirati mog predsjednika". Ja sam mu na to odgovorila "To je i moj predsjednik , ionako treba da se sastanem s njim, vezano za Centar za kontrolu trovanja", ispričala je Đuranović u policiji.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ona tvrdi da je radnik Instituta Nikola Konatar bio prisutan i da je video ovaj događaj, a sve je zabeležio video nadzor.

"Ja sam nakon ovog događaja krenula u moju kancelariju, a J.O. je ušao za mnom. Pritom razgovarao je sa mnom kao da se ništa nije dogodilo. S obzirom na svu ovu situaciju, želim da naglasim da se ne osećam bezbjedno i molim vas da preduzmete sve mjere i radnje iz vaše nadležnosti kako bi me zaštitili", rekla je Đuranović.

Advokat Kavarić je rekao da očekuje hitnu i adekvatnu reakciju nadležnih organa.

"Gospođa Đuranović se osjeća ugorženo i apelujem da se preduzmu sve mjere i radnje", rekao je Kavarić.

Komentari(0)

Loading