KRIVOKAPIĆ IZVRŠIO ZADATAK- CG VIŠE NEMA: Tamara Mikčević ljuta na RANJU

12:11

Crna Gora 0

„Jedini istorijski kontinuitet u Crnoj Gori je izdaja. Bravo.“, poručila je Nikčević, uz tagovanje Raška Konjevića i Draginje Vuksanović Stanković

KRIVOKAPIĆ IZVRŠIO ZADATAK- CG VIŠE NEMA: Tamara Mikčević ljuta na RANJU
Printscreen

 

Tamara Nikčević, perjanica nekadašnjeg Javnog servisa, urednica i voditeljka toksične „Teleskopije“, nakon izbora 2020. bila je prinuđena da novo „prihvatilište“ za lokalne i regionalne srbofobe napravi na jednoj lokalnoj televiziji.

Budući da ima dosta slobodnog vremena, a da se još uvek nije pomirila sa opadanjem snaga DPS-a, periodično je napadala političke neistomišljenike, da bi u jednom momentu počinila „građanističko svetogrđe“, „kidisavši“ – na zapadne ambasade.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ipak, u poslednje vreme protivnike pronalazi u ideološkim „blizancima“ – srbofobnom, bogoboračkom SDP-u.

„Nije Ranko Krivokapić slučajno aktiviran nakon sedam godina tihovanja: izvršio je zadatak, Crne Gore više nema. Jedini istorijski kontinuitet u CG je izdaja. Bravo.“, poručila je Nikčević, uz tagovanje Raška Konjevića i Draginje Vuksanović Stanković.

Printscreen
 

Podsetimo, ovo nije prvi „atak“ Nikčević na „patriotski“ SDP.

Naime, nakon poraza DPS-a na Cetinju, prozvala je Draginju Vuksanović-Stanković zbog postizbornih koalicionih aranžmana ove stranke:

„Da se podsjetimo: na ovome je dobijeno Cetinje! Nakon izbora, SDP sa Joanikijem, u Ulcinju sa URA, Državniku MVP… Draginja u izolaciju. Zagrijavamo se za reprizu u PG ili…?„, napisala je ona, već tada nagovestivši da ne može da „proguta“ mogućnost da Krivokapić postane ministar vanjskih poslova.

 

 

 

 

 

 

 

Komentari(0)

Loading