ABAZOVIĆ POKOPAO ŠEHOVIĆA: Hoćete da vam damo stan pa da nas vas troje iz SDP podržite?

16:11

Crna Gora 0

Današnji premijerski sat svakako je obeležila rasprava između premijera Dritana Abazovića i predsednika SD-a, Damira Šehovića.

ABAZOVIĆ POKOPAO ŠEHOVIĆA: Hoćete da vam damo stan pa da nas vas troje iz SDP podržite?
youtube printscreen

Šehovića je pozvao Abazovića da nakon što je, kako tvrdi, izgubio podršku parlamentarne većine, podnese ostavku na mjesto predsjednika Vlade Crne Gore. Smatra da će Abazović ostati upamćen kao premijer sa najkraćim mandatom u istoriji.

“Da li ste spremni da se te fotelje odreknete zarad evropske agende”, pitao je Šehović.

„Jedino ko sputava evropski put ste Vi. Vaša stranka je skroz pošla desno. Vi širite nacionalizam… Mi radimo da bi završili poslove koje vlada čiji ste vi bili dio nisu uspjeli. Da li treba da radimo za Vaše stanove od 15 hiljada evra. Da smo vam dali jedno ili dva ministarstva, bili bi i za vas evropska vlada…“, odgovorio je Abazović.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

“Nemojte da nam spočitavate neistine, niti da iza Vaše političke frustracije skrivate lice nacionalizma koji Vam je postao imanentan. To neću dozvoliti ovdje, nego ću voditi javnu polemiku.“, nastavio je Abazović.

Ocijenio je da su Šehović i SD „kontaminatori“ crnogorske političke scene.

 Abazović poziva Šehovića da pokrene pitanje povjerenja ali da ne spočitava neistine.

„Iza političke frustracije krijete nacionalizam. To nećemo ovdje raditi nego ćemo voditi javnu polemiku. Oćete li da Vlada da jedan stan od 15.000 evra u City kvart pa da nas podržite vas troje iz SD-a? Vi pričate da smo izdali, prevarili… Treba li da radimo za Vaš stan od 15.000 evra?“, upitao je on dodajući da je Šehović dobio negativno mišljenje DRI kao ministar.

“Кada klovn uđe u palatu on ne postaje kralj, nego palata postaje cirkus. Bojim se da ste Vi uslaskom u Vladu od te Vlade napravili cirkus" - zaključuje Šehović.

 

 

 

 

 

 

Izvor: in4s

Komentari(0)

Loading