TARGETIRAJU ME: Dritan obavestio čelnike policije da mu spremaju odmazdu zbog hapšenja Lazovića

11:35

Crna Gora 0

Premijer Crne Gore Dritan Abazović obavestio je čelnike javne i tajne policije da ga grupe bliske uhapšenom službeniku Agencije za nacionalnu bezbednost Petru Lazoviću i njegovom ocu Zoranu, bivšem visokom policijskom funkcioneru, tagetiraju kao glavnog krivca za hapšenje i planiraju neku vrstu odmazde.

TARGETIRAJU ME: Dritan obavestio čelnike policije da mu spremaju odmazdu zbog hapšenja Lazovića
rtcg.me

Abazović je rekao da je od nadleznih tražio da prikupe podatke o tome i utvrde istinu, poručivši da ni u jednom, pa ni u konkretnom slučaju, nije vršio bilo kakav uticaj na tužioce i sudije, kako mu se spočitava iz tih struktura bliskih Lazoviću.

Abazović je rekao da mu je iz više izvora saopšteno da je u pričama grupa bliskih Lazovićima glavno targetirani zbog njihovog problema sa zakonom.

- Takođe, rečeno mi je i da pokušavaju da kreiraju atmosferu u kojoj ja, s pozicije predsednika Vlade, navodno pritiskam tužioce da procesuiraju Lazoviće i kriminalno – biznismensku grupu ljudi oko njih - naveo je Abazović.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

On je istakao da to može, ali i ne mora da bude istina.

- Nemam apsolutni nikakav strah od kradljivaca šljunka, onih za koje Europol tvrdi da su švercovali cigarete, kokain i zloupotrebljavali službeni položaj, ali sam želeo da se o tome, na zakonit način, a to mogu samo javna i tajna policija, pribave dodatne informacije i podaci - rekao je Abazović.

On je ocenio da razume potrebu dela kriminalnih struktura da napadima na Vladu i njenom destablizacijom pokušaju izdejstvovati “ponovnu podelu karata”.

- Ali ne postoji scenario u kome će ruka pravde stati. Naprotiv, uzalud im pokušaji sabotiranja, ekstremistički tonovi, govor mržnje ili pretnje - poručio je Abazović.

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading