POSLANICE DF-a SE OGRADILE OD SKUPŠTINSKOG SAOPŠTENJA: Ne želimo da učestvujemo u hajci čiji je cilj sabotiranje Temeljnog ugovora

10:11

Crna Gora 0

Poslanice Demokratskog fronta saopštile su da su prinuđene da reaguju na saopštenje koje se pojavilo u medijima u ime ženskog kluba Skupštine Crne Gore, a koje se bavi sastavom komisije za proveru sadržine Temeljnog ugovora i kazale da nije prvi put da se u medijima pojavljuju saopštenja ove vrste, koja su potpisana na način da se može zaključiti da iza istih stoje sve poslanice u Skupštini Crne Gore.

POSLANICE DF-a SE OGRADILE OD SKUPŠTINSKOG SAOPŠTENJA: Ne želimo da učestvujemo u hajci čiji je cilj sabotiranje Temeljnog ugovora
Printscreen

“Kao poslanice u Skupštini Crne Gore prinuđene smo da reagujemo na saopštenje koje se pojavilo u medijima u ime Ženskog kluba Skupštine Crne Gore, a koje se bavi sastavom komisije za provjeru sadržine Temeljnog ugovora. Nije prvi put da se u medijima pojavljuju saopštenja ove vrste, koja su potpisana na način da se može zaključiti da iza istih stoje sve poslanice u Skupštini Crne Gore. Mi, poslanice Demokratskog fronta, do sada nismo reagovale zbog kolegijalnosti, ali danas smo prinuđene jer ne želimo da budemo dio jedne hajke čiji je cilj da se sabotira potpisivanje Temeljnog ugovora”, istakle su poslanice DF-a.

Dodaju da ne reaguju kako bi branile advokata Velibora Markovića i naglašavaju da se ne slažu “u velikom delu” sa njegovim stavovima.

“Da se ovo naše saopštenje ne bi tumačilo na pogrešan način, ne reagujemo da bi branile gospodina Markovića i njegove lične stavove sa kojima se ni mi, u velikom dijelu ne slažemo, već je naša reakcija izazvana potrebom naših koleginica da svoje stavove predstave kao zajedničke, a bez prethodne konsultacije sa nama”, poručuju poslanice DF-a.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Što se DF-a tiče, kako kažu, svaka dalja priča o Temeljnom ugovoru nakon usvajanja na sednici Vlade je suvišna.

“Članovi komisije su pozvani da daju svoje stručno mišljenje o Temeljnom ugovoru, iako je, što se Demokratskog fronta tiče, nakon usvajanja pomenutog dokumenta na sjednici Vlade, svaka dalja priča o istom suvišna, ali se prethodnih dana sve pretvorilo u jednu farsu čiji dio ne želimo da budemo”, zaključile su poslanice DF-a u saopštenju.

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading