URA ODGOVORILA MILU: On ima krizu identiteta, VEĆINSKA CG JE ZAGLEDANA U BUDUĆNOST

13:11

Crna Gora 0

Dok preko svojih angažovanih medija iz regiona predsednik Crne Gore Milo Đukanović širi netrpeljivost, proizvoljne ocene i besmislice o ugroženosti države URA i njen lider brinu o onome što je najveći interes države, a to je beskompromisna borba protiv organizovanog kriminala i korupcije, saopštili su iz te partije. Oni su reagovali na Đukanovićev intervju u Anatomiji, gde je kazao da će o potezima Abazovića kao premijera suditi birači, sudovi i istorija.

URA ODGOVORILA MILU: On ima krizu identiteta, VEĆINSKA CG JE ZAGLEDANA U BUDUĆNOST
ura

Sa druge strane, iz URE kažu da su Đukanoviću birači "presudili" u već nekoliko izbornih ciklusa, a da su sudovi i istorija i dalje na čekanju.

"Upravo su Đukanović i njemu slični političari ti koji najviše koče evropski put Crne Gore ali i cijelog regiona, zaraženi virusom prošlosti, paranojom i ličnim frustracijama sa kojima u čeljustima nacionalizma, korupcije i kriminala drže cijeli region već decenijama. Samo oni sa sopstvenom krizom identiteta (poput Đukanovića) koji su promijenili stotinu ideologija imaju potrebu da ističu takve teme u prvi plan", navedeno je u reagovanju URE.

Đukanović: O Abazoviću će suditi birači, sudovi i istorija

Otuda, kako kažu, ne čude ocene Đukanovića koji u Abazoviću vidi smetnju za takav sistem vrednosti i takav društveni kontekst.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

"Uprkos pomenutom diskursu, koji kako vidimo zdušno i dalje njeguje predsjednik države, hraneći njime aveti prošlosti, većinska Crna Gora je zagledana u budućnost a ona je evropska. Budućnost lišenu konstantnom vraćanju u prošlost zbog koje cijeli region decenijama tapka u mjestu zaostajući za EU", zaključeno je u reagovanju.

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading