HULIGANI HARALI CG PRIMORJEM: Upadali u kuće, krali automobile

18:00

Crna Gora 0

Sumnja se i da su provalili u jednu kuću u Sutomoru odakle su ukrali pištolj, četiri mobilna telefona, televizor, zlatni nakit, bižuteriju, muške i ženske torbice kao i 500 evra

HULIGANI HARALI CG PRIMORJEM: Upadali u kuće, krali automobile
Shutterstock

Barska policija uhapsila je Z. P. (43) i Đ. P. (55), državljane Republike Srbije, zbog sumnje da su na području Crne Gore izvršili sedam krivičnih dela.

Oni se terete da su od 24. do 27. jula na štetu više osoba iz Bara, Budve, Podgorice i Sutomora izvršili dva krivična dela teška krađa, jedno krivično delo krađa i jedno krivično delo teška krađa u pokušaju, kao i krivična dela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i falsifikovanje.

Sumnja se da su osumnjičeni Z.P. i Đ.P., koristeći nepažnju oštećenog, iz hodnika kuće u Budvi otuđili ključeve od auta i lična dokumenta, nakon čega su iz garaže ukrali vozilo marke „peugeot 308“ i odvezli se u pravcu Bara.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Istog dana su pronašli havarisno vozilo iste marke, u blizini jednog auto servisa, i sa njega otuđili registarske oznake koje su monitrali na vozilo koje su prvobitno ukrali.

Narednog dana su došli u Podgoricu i pokušali da obiju jednu garažu. Međutim, videla ih je vlasnica kuće, te su pobegli.

Istog dana Z.P. i Đ.P. su se vratili u Sutomore i, kako se sumnja, provalili u jednu kuću, odakle su ukrali pištolj, četiri mobilna telefona, televizor, zlatni nakit, bižuteriju, muške i ženske torbice kao i novac u iznosu od 500 evra.

Policija je pronašla vozilo, pištolj i deo otuđenih predmeta koji su vraćeni vlasnicima.

Izvor: Telegraf

Komentari(0)

Loading