"ZASTAVA POSTAVLJENA RADI PROVOKACIJE" Advokat Kavarić reagovao povodom jučerašnjeg događaja kod Cetinjskog manastira

11:53

Crna Gora 0

Advokat Dalibor Kavarić reagovao je na navode iz policijske krivične prijave povodom događaja koji su se juče desili kod Cetinjskog manastria, ističući da su netačni navodi iz prijave da je monahinja bacila državnu zastavu Crne Gore.

"ZASTAVA POSTAVLJENA RADI PROVOKACIJE" Advokat Kavarić reagovao povodom jučerašnjeg događaja kod Cetinjskog manastira
Printscreen/Youtube

- Osvedočeni gubitnici i mrzitelji crkve su u svojoj flustraciji objavili snimak pod naslovom 'monahinja bacila zastavu Crne Gore postavljenu na ogradu Cetinjskog manastira'. Međutim, da se radi o bezočnoj laži utvrđuje se tako što kada pregledate snimak vidite da niko živi ne može videti ni potvrditi da je monahinja 'bacila zastavu', (a naravno i nesporno je skinula sa ograde, jer je tu postavljena isključivo kao provokacija a ne iz ljubavi prema Crnoj Gori). Koga interesuje istina neka samo pogleda ovaj snimak - rekao je Kavarić.

Što je najgore, kaže on, očigledno ni policija ni tužilac nisu pogledali snimak nego su podlegli pritisku nekoliko ostrašćenih i flustiranih gubitnika i ekspresno priveli i procesuirali monahinju u sedamdesetim godinima pri čemu iz državnog tužilaštva nikada nisu postupili po desetinama krivičnih prijava za izazivanje verske i nacionalne mržnje i netrpeljivosti, na destine monstruoznih i mrziteljskih tekstova pojedinih medija, izrečenih na račun mitropolita Amfilohija, Joanikija, crkve, sveštenstva....

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Nego, na Cetinju, u kome sud oslobađa Veljovića na osnovu jasnog snimka, sigurno treba osuditi i proterati jednu babu, na osnovu snimka, na kome ne postoji ono, za šta se ona optužuje i za šta je prijavljena i privedena u roku od nekoliko minuta - saopštio je Kavarić.

Izvor: novosti.rs

Komentari(0)

Loading