PAZITE! Popularnoj budvanskoj plaži preti OVA OPASNOST

21:00

Crna Gora 0

Javno preduzeće za upravljenje morskim dobrom Crne Gore je uputilo apel posetiocima na stenu koja predstavlja opasnost zbog potencijalnih odrona koji su trenutno, kako kažu, sitni.

PAZITE! Popularnoj budvanskoj plaži preti OVA OPASNOST
Printscreen/Youtube

- Prirodna stena kod plaže Mogren u Budvi predstavlja opasnost budući da su primećeni sitni odroni. Mole se kupači da zaobilaze taj deo obale, apeluju iz Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom (JPMD).

Iz JPMD navode da se radi o takozvanoj "Plavoj laguni", koja se nalazi van granica uređenog i opremljenog kupališta pa se mole grašani da se ponašaju odgovorno i borave na kupalištima koja su organizovana u skladu sa Pravilnikom.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Javno preduzeće “Morsko dobro” apeluje na sve posetioce da za odmor i rekreaciju biraju uređena i izgrađena kupališta na kojima se poštuju bezbednosni uslovi u skladu sa Pravilnikom o bližim uslovima u pogledu uređenosti, opremljenosti, vrstama i korišćenja kupališta na moru. Uslovi za bezbednost na uređenom kupalištu podrazumevaju organizaciju spasilačke službe i obeležavanje vodene strane kupališta, navode iz JP Morsko dobro.

Izvor: Alo region

Komentari(0)

Loading