MIRAŠ "ČUVAR ISTINE" Sektaš se pridružio provokatorskoj akciji!

08:43

Crna Gora 0

Provokatorskoj akciji koja, očigledno, ima za cilj isključivo narušavanje javnog reda i mira, kao i uvlačenje Crne Gore u sukobe širih razmera, pridružio se i raspop Miraš koji je ohrabrio svoje dilbere da istraju u ovoj smehotresnoj akciji.

MIRAŠ "ČUVAR ISTINE" Sektaš se pridružio provokatorskoj akciji!
Printscreen/Youtube

Miraš „potpaljuje“ svoje „dilbere“ da istraju u provokacijama: Ističite crnogorske zastave na hramovima!

Ovaj čin, kako je istakao Miraš, predstavlja akt građanskog i nacionalnog dostojanstva i nenasilne aktivnosti, kojim se, veruje Miraš, na častan i dostojan način upućuje poruka javnosti o istorijskoj pripadnosti ove svetinje nezavisnoj Crnoj Gori, crnogorskom narodu i „Crnogorskoj prravoslavnoj crkvi“.

„Crnogorska pravoslavna crkva* će uvek biti na strani istine, kao neopovrgnutog znanja, koje svedoči o istorijskoj pripadnosti svetinja u Crnoj Gori, Crnogorcima i crnogorskoj crkvi. Podržavamo svaki miroljubivi i dostojanstveni čin potvrđivanja vlastitog, nacionalnog, državnog, verskog i crkvenog identiteta našega naroda“, istakao je Dedeić.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

„Nadahnuti“ Miraš je, u svom stilu, ocenio neprihvatljivim svaki akt verbalnog i eventualnog fizičkog nasilja koji se vrši prema patriotskim građanima Crne Gore, koji se nalaze u stavu odbrane crnogorskih svetinja i pune istine o njima.

„Moralno i duhovno osuđujemo i pokušaje napade na novinare i javne poslenike, koji se nalaze u stavu čuvara istine ne samo o našim svetinjama u prošlosti i sadašnjosti, nego i u poziciji afirmatora istinskih spoznaja o crnogorskim svetinjama i vrednostima“, zaključio je vremešni NVO aktivista.

Komentari(0)

Loading