NOVI DETALJI JEZIVOG MASAKRA Ubio mu ženu i decu pa ga zvao na telefon

23:10

Crna Gora 0

U pucnjavi koja se danas dogodila u Crnoj Gori, Vuk Borilović najpre je ubio komšinicu i njenu decu, a potom je pozvao njenog supruga i saopštio mu da mu je pobio porodicu.

NOVI DETALJI JEZIVOG MASAKRA Ubio mu ženu i decu pa ga zvao na telefon
youtube printscreen

Nakon toga, Borilović je krenuo da puca svojim lovačkim karabinom u prolaznike i sugrađane.

Jedan od komšija pokušao je da izbavi decu koja su se prema nezvaničnim saznanjima sakrila iz vrata, međutim Borilović je ubio i njih kao i M.M koji je pokušao da ih spasi. Borilović je kako se nezvanično saznaje jurio M.M. po dvorištu pre nego ga je upucao.

Borilović je prema nezvaničnim saznanjima portala Standard pre par dana svoju suprugu i decu prebacio u Herceg Novi. Kako se navodi, Borilović je u stanju neuračunljivosti napravio pravi masakr pucavši na sve koji su pokušali da ga spreče u naumu da nasumično puca na prolaznike.Policija je odmah reagovala i pokušala da savlada napadača, koji je odbijao da se preda pa je pucao i u policajce.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Prema navodima ljudi koji žive na Cetinju, u masakru je stradala jedna medicinska sestra i njena dva sina. Njihov kum koji je došao da proveri da li su dobro, takođe je ubijen na licu mesta.

Podsećamo, u cetinjskom naselju Medovina, ubijeno je 11 osoba, dok je desetoro povređenih, među kojima je i pripadnik policije.

Vuk Borilović je rođen 21. novembra 1988. godine na Cetinju, gde je završio osnovnu školu. Srednju brodomehaničarsku školu pohađao je u Beogradu. Bio je oženjen i otac troje dece.

Komentari(0)

Loading