UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA PRIPREMU LIKVIDACIJE U NIKŠIĆU: Imao lažni hrvatski pasoš, ODALA GA TETOVAŽA SA 4 OCILA

12:11

Crna Gora 1

Crnogorski mediji objavili su da je uhapšen Uroš N., koji je, prema operativnim podacima, planirao ubistvo Mija Žižića kako bi osujetio moguću odmazdu za ubistvo sina, piše Kurir.rs.

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA PRIPREMU LIKVIDACIJE U NIKŠIĆU: Imao lažni hrvatski pasoš, ODALA GA TETOVAŽA SA 4 OCILA
Printscreen

Crnogorska policija uhapsila je državljanina Srbije Uroša N, za kog se, navode mediji, sumnja da je sa falsifikovanim dokumentima ušao nedavno u Crnu Goru da ubije Mija Žižića, oca Luke Žižića, koji je 28. aprila likvidiran u kafiću "Ritual" u Beogradu!

Kako navode, sumnja se da je Uroš N. poslat u Nikšić da ubije Žižićevog oca kako bi sprečio krvnu osvetu.

Odala ga tetovaža

"Uroš N. je uhapšen nedavno nadomak Nikšića, tokom rutinske kontrole. Kada je zavrnuo majicu i kada su policajci ugledali tetovažu, štit sa grbom Srbije sa četiri ocila, posumnjali su da je hrvatski pasoš lažan", prenosi portal IN4S.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Uroš N., koji je pre nekoliko godina bio na spisku najtraženijih begunaca na potjernici Interpola, uhapšen je i određen mu je pritvor zbog falsifikovanja dokumenata, dok se sumnja da je došao da izvrši likvidaciju još uvek proverava.

"Nakon pretresa vozila pronađen je dvogled, a sumnja se da ga je oružje tek čekalo na nekoj lokaciji. Uvidom u njegov telefon otkrivena je prepiska sa saradnicima, iz koje proizlazi da je sa saučesnicima planirao Žižićevo ubistvo. Kontaktirao je i sa Srđanom K., koji je, kako se sumnja, sa Markom Đ. učestvovao u ubistvu Luke Žižića", objašnjavaju oni i dodaju:


"Cilj ubistva Mija Žižića navodno je sprečavanje moguće krvne osvete".

Ubica uhapšen

Podsetimo, kao direktni izvršilac ubistva Luke Žižića uhapšen je Stefan Milašinović iz Kraljeva. Kamere su, kako je Kurir pisao, snimile kako je obučen u radno odelo, sa kačketom na glavi, maskom na licu i rukavicama na rukama ušao u kafić i zamolio da ode do toaleta. Kada je izašao, prišao je Luki i pucao u njega. Na ubicu su odmah skočili Lukin brat i njihov prijatelj, koji su se tu zatekli, i pokušali da savladaju napadača. U opštem metežu, on je uspio da pobegne sa lica mesta na električnom trotinetu, ali je ubrzo uhapšen. E. K.

Motiv nepoznat: Ubica zaćutao na saslušanju

Luka Žižić, podsetimo, sahranjen je u rodnim Miloševićima u Crnoj Gori. Osumnjičeni za njegovu likvidaciju, koji je uhapšen na osnovu DNK koji je ostavio i antropološkog veštačenja, na saslušanju se branio ćutanjem.

"Tačan motiv zločina u Beogradu još uvek se utvrđuje", objašnjava sagovornik Kurira.

Izvor: region.alo

Komentari(1)

Loading