VIŠI SUD ODLUČIO: Lazović i Pantović ostaju u pritvoru

21:00

Crna Gora 0

Dan nakon nakon što je Lazović uhapšen, priveden je Radovan Pantović u predmetu formiranom po materijalu sa aplikacije "Skaj"

VIŠI SUD ODLUČIO: Lazović i Pantović ostaju u pritvoru
EPA

Službeniku Agencije za nacionalnu bezbednost (ANB) Petru Lazoviću i Radovanu Pantoviću produžen je pritvor za dva meseca na predlog Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) koje ih sumnjiči da su članovi kriminalne organizacije.

Pritvor je, prenosi podgorička Pobjeda, produžen zbog opasnosti od bekstva i mogućeg uticaja na svedoke.

Odluku o pritvoru doneo je predsednik vanraspravnog veća Višeg suda u Podgorici Zoran Radović.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Lazović je pred tužiocem negirao optužbe da je kao pripadnik kavačke kriminalne grupe počinio niz teških krivičnih dela i pozvao tužilaštvo da preispita dokaze koje ima protiv njega.

On je konkretno osumnjičen za stvaranje kriminalne organizacije, neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, krijumčarenje, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i zloupotrebu službenog položaja.

Dan nakon nakon što je Lazović uhapšen, priveden je Radovan Pantović u predmetu formiranom po materijalu sa aplikacije "Skaj".

Za razliku od Lazovića, Pantović se pred SDT-om branio ćutanjem.

On je osumnjičen za krivično delo stvaranje kriminalne organizacije i produženo krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Izvor: Telegraf.rs

Komentari(0)

Loading