MANDIĆ: Abazović potvrdio sve ono što se dosad pričalo u kuloarima, borba protiv organizovanog kriminala ne može da čeka

15:38

Crna Gora 0

Lider Nove srpske demokratije i Demokratskog fronta Andrija Mandić kazao je da je dugo poslanik i da nikad nije čuo ovo što je danas izineo premijer Dritan Abazović.

MANDIĆ:  Abazović potvrdio sve ono što se dosad pričalo u kuloarima, borba protiv organizovanog kriminala ne može da čeka
Printscreen/Facebook

„Vjerujem u ovo što je rekao, a ovo je ono o čemu se pričalo u kuloarima. O ovome je pričao Nebojša Medojević. Uvijek su replicirali sa posjedovanjem dokaza. Sada smo sa vrlo relevantne adrese, premijera CG, dobili najteže optužbe. Borba protiv organizovanog kriminala ne može da čeka. Slaven Radunović je tražio pauzu, tražim je i ja, a treba da je traži i Abazović. Moramo da sjednemo i da sjednu predsjednici pobjedničkih stranaka od 30. avgusta da se dogovorimo kako da se ovo čudo zaustavi“, kazao je Mandić.

Lider NSD-a rekao je da se ovde nakon takvog dogovora uvede vanredno stanje.

„Vi ste rekli da je Vaš život ugrožen. Vi ste rekli da grupa iz BEMAX-a ugrožava živote. Teme ubistva Duška Jovanovića i Pukanića se moraju otvoriti. Moramo se ujediniti. Ako sad ne krenemo tim putem svaka kombinacija sa DPS-om koja se i vama obila o galvu će nam doći glave. U Bemaxu leži mehanizam i politički život koji je vezan za šverc cigareta i droge, a možemo da se obračunamo sa tim ako se vratimo na ono što su nam građani dali 30. avgusta“, kazao je on.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Mandić je pozvao da se nakon nastupa premijera, sve ovo promeni.

„Ako paktiramo sa đavolom, suočićemo se sa onim sa čim ste se vi suočili. Stavite po strani ambasade i dajte da se izborimo sa ovim“, kazao je on.

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading