OGLASIO SE BRAT UBICE SA CETINJA: Molim objavite moje pismo

18:00

Crna Gora 0

Boško Borilović, brat Vuka Borilovića, koji je počionio stravičan masakr na Cetinju usmrtivši 10, a ranivši šest osoba, obratio se redakciji RTV Cetinje sa molbom da njegovo pismo bude objavljeno.

OGLASIO SE BRAT UBICE SA CETINJA: Molim objavite moje pismo
Printscreen/Instagram

Ovim putem želim da se obratim i izjavim saučešće porodicama i komšijama nastradalih, a ni sam ne znam kako. To su bili sve dobri i pošteni ljudi i znam da ni jedna moja reč ne može ublažiti tugu i patnju za njihovim najmilijima. Žao mi je što nismo ja i moja porodica na mestu njihovih najvoljenijih, da ne nose ovu muku i patnju, navodi Boško Borilović u pismu.

Kako kaže, čitav život se borio za neki životni mir i sreću svih, ali, kako dodje, oni ih više nemaju, niti će ih više ikada imati, kao ni oni što izgubiše svoje najmilije koji su stradali ni krivi ni dužni od našeg nesretnika sa kojim sam se podigao.

-Da mi je jedna dlaka na glavi u životu promislila da je za takvo zlodjelo rođen moja bi mu ruka sudila. Niti mu groba znam, niti želim da znam, jer za zlodelo koje je napravio nema nijedne reči opravdanja i utehe. Samo ne želim da iko doživi sudbinu njihovih porodica i moje, koja je sada beznačajna i uništena, zaključuje on u pismu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Podsetimo, Vuk Borilović (34) je 12. avgusta u krvavom piru na Cetinju ubio 10 osoba, a ranio još šestoro sugrađana, među žrtvama je bilo i dvoje dece.

 

Izvor: rtv cetinje

Komentari(0)

Loading