RADUNOVIĆ: Donesite 32 potpisa pa zovite NSD za sto, dosta je neozbiljnih priča

12:02

Crna Gora 0

"Demokratski front je uložio ogromnu energiju i najbolje namjere u pronalaženje rješenja i stvaranje ambijenta za formiranje vlade od pobjednika izbora 30. avgusta 2020. godine. I kada je DPS rušio 42. vladu i kada je DPS rušio 43. vladu", saopštio je danas poslanik Fronta Slaven Radunović.

RADUNOVIĆ: Donesite 32 potpisa pa zovite NSD za sto, dosta je neozbiljnih priča
Printscreen/Youtube

"Umorni smo od pregovaranja sa političarima koji nisu sposobni da se izdignu iznad partijskog interesa i da sagledaju širi društveni aspekt, a posebno da se izbore sa sopstvenom sujetom", objavio je Radunović na Fejsbuku.


Ali, kako je dodao, kao najistrajniji borci protiv DPS-a i “vrednosti” koje je uspostavio tokom višedecenijske vladavine u Crnoj Gori, oni, naravno ostaju otvoreni za svaki vid saradnje sa kolegama sa pobedničkih lista na prošlim izborima.

"Ali ovaj put uz jedan preduslov, makar što se tiče Nove srpske demokratije: Ako inicijatori sastanka stare parlamentarne većine ne izađu pred nas sa 32 potpisa, na razrađenoj i pisanoj inicijativi o ciljevima i strukturi Vlade, Nova srpska demokratija će smatrati da se fingira dijalog i da je to magla Inicijativa, klasičan bleferski potez, neozbiljan politički pamflet… Poznato zvuči, zar ne", zaključio je Radunović.
 

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading