DETALJI LIKVIDACIJE U INSTANBULU: Vukotić izrešetan pred ćerkicom i trudnom suprugom!

09:56

Crna Gora 0

Vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić ubijen je u Istanbulu. Prema nezvaničnim informacijama, zločin se dogodio sinoć oko 20 sati i to naočigled Vukotićeve nevenčane supruge Maše M., koja je u drugom stanju i maloletne ćerke.

DETALJI LIKVIDACIJE U INSTANBULU: Vukotić izrešetan pred ćerkicom i trudnom suprugom!
Printscreen

„Vukotić je ubijen dok je bio u automobilu sa suprugom i malom ćerkicom. Napadači su prišli automobilu na motoru i zapucali. Vukotić je pogodjen sa više hitaca a na sreću njegova supruga i devojčica nemaju nikakve povrede“, otkriva izvor Kurira. Posle pucnjave, napadači su dali gas i pobegli.

Lekari su pokušali da ukažu pomoć Vukotiću, ali mu nije bilo spasa.

Podsećamo, Vukotić je bio u bekstvu, a crnogorski pravosudni organi za njim su pre godinu raspisali poternicu. Vukotić je pobegao u avgustu iz Crne Gore i nalazio se na međunarodnoj poternici, a za njegovu likvidaciju suprotstavljeni kavački klan navodno je spremio 900.000 eura.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kada je navodni vođa škaljarskog klana bio u Centralnom zatvoru u decembru 2019, njegovu verenicu su na putu do Bačvanske zaustavila tri lažna policajca u nameri da sipaju cijanid u hranu koju je ponela za njega, ali su u tome sprečeni jer je ona tek išla u restoran po obroke. Koliko su bili uporni u nameri, govori i pokušaj njegove likvidacije u oktobru prošle godine, kada ga je Nikšićanin Petar Mujović pratio do policijske stanice, gde je išao na saslušanje, ali ga je tamo razoružao Jovičin telohranitelj i uzeo mu pištolj.

Komentari(0)

Loading