NESVAKIDAŠNJI SUKOB NA CG PRIMORJU: Bračni par napao Ruskinju (37), ona ženi polomila nogu

19:01

Crna Gora 0

Kako saopštava crnogorska policija, juče je u 13.55 časova dežurna služba barske policije obaveštena od strane građana da je u ulici Vladimira Rolovića u Baru, došlo do tuče izmedju više lica.

NESVAKIDAŠNJI SUKOB NA CG PRIMORJU: Bračni par napao Ruskinju (37), ona ženi polomila nogu
EPA

Policijski službenici su izašli na lice mesta i došli do saznanja je da je došlo do sukoba između N.S. (38) i njegove nevenčane supruge D.N. (33), oboje iz Bara, sa jedne i S.A. (37) iz Rusije sa druge strane.

Naime, S.A. se juče, postupajući po pozivu policijskih službenika barske policije, uputila u službene prostorije radi davanja izjave na zapisnik u svojstvu građanina, na okolnosti događaja iz prethodnog perioda, kada je prijavljena od strane N.S. i D.N. da je na društvenim mrežama objavljivala eksplicitne snimke koji se tiču njih dvoje.

Na putu do službenih prostorija barske policije S.A. su u blizini jednog ugostiteljskog objekta, presreli N.S. i D.N. i fizički je napali zadajući joj više udaraca u predelu tela kojom prilikom je zadobila lake telesne povrede, dok je S.A. zadala udarac D.N. nanoseći joj tom prilikom tešku telesnu povredu u vidu preloma kosti skočnog zgloba lijeve noge.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

U namjeri da spreči ovaj fizički sukob, umešao se slučajni prolaznik M.Č. koji je tom prilikom od strane N.S., zadobio udarac stisnutom šakom u predelu glave - lica, kada je isti zadobio telesnu povredu u vidu posekotine.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru po čijem je nalogu u redovnom postupku podneta krivična prijava protiv S.A. zbog sumnje da je počinila krivično delo teška telesna povreda.

Osim toga, protiv N.S. je podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz čl. 8 i 10 Zakona o javnom redu i miru, protiv D.N. zbog prekršaja iz čl. 10 Zakona o javnom redu i miru, kao i protiv S.A. zbog prekršaja iz čl. 7 istog Zakona.

Izvor: Telegraf

Komentari(0)

Loading