SUPRUGE KAO MAMCI ZA SMRT DVA ŠKALJARCA: Izrešetani pred decom i ženama

19:33

Crna Gora 0

Pripadnici "škaljarskog klana" Jovan Vukotić i Igor Dedović ubijeni su pred suprugama i decom

SUPRUGE KAO MAMCI ZA SMRT DVA ŠKALJARCA: Izrešetani pred decom i ženama
Printscreen

Prve operativne informacije pokazuju da je Jovan Vukotić vođa "škaljarskog" klana koji je juče ubijen u Turskoj otkriven nakon susreta sa suprugom i ćerom.

 

O svirepoj likvidaciji Crna Gora još nije dobila zvaničan dopis.

- Vukotić je ubijen naočigled supruge i dvogodišnje ćerke koje su se nalazile u automobilu. Na njega je pucano sa motora. Policija u Turskoj naredila je obdukciju, DNK-a veštačenje kako bi se utvrdio identitet, ali i pokušavaju da na osnovu snimaka sa kamera uđu u trag ubici. Za Vukotićem je pre godinu dana bila raspisana poternica. Bio je pod merama policije, pa nije jasno kako je izašao iz Crne Gore- kaže naš izvor.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Gotovo istu sudbinu imao je i njegov saradnik Igor Dedović koji je pre dve godine likvidiran naočigled žene i dece.

 

Podsećanja radi, na Dedovića, koji je, prema podacima bezbednosnih službi regiona slovio za jednog od vođa "škaljaraca", i Stevana Stamatovića, njegove desne ruke, pucala su iz automata čak četvorica muškaraca. Navodno, pre nego što su otvorili vatru, izgovorili su nekoliko reči na srpskom.

- U restoran su ušetala četiri muškarca. Prišli su stolu, rasporedili se oko njega, izgovorili nekoliko reči na srpskom jeziku, a potom otvorili vatru. Dvostruko ubistvo dogodilo se naočigled brojnih očevidaca, izvršioce su snimile kamere - ispričali su ranije grčki istražitelji i dodali:

Dedović i Stamatović su bili na mestu mrtvi. Na snimcima nekoliko kamera na objektima u okolini restorana zabeležen je trenutak bekstva počinilaca stravičnog masakra.

- Ubice su, prema opisu očevidaca, izgledale kao vojnici. U lokal su ušetali u crnim pantalonama, sa šalovima preko lica i okružili sto. Bili su precizni. Čim su završili s pucnjavom, okrenuli su se i izašli.

Tokom pucnjave niko osim njih dvojice nije pogođen, a njihove supruge i deca su se sakrili ispod stola dok su egzekutori otvorili vatru. Tokom ispitivanje, supruge su navele da ne znaju ko je i iz kog razloga ubio njihove jače polovine.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin gostujući ranije na Pink TV rekao "da je klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića odgovorna za četri ubistva u Grčkoj" misleći na ubistvo u Atini, kao i na likvidaciju Alana Kožara i Damira Hadžića na Krfu.

Informacije koje su se od samog početka provlačile jeste da je kavački klan na čelu sa Radojem Zvicerom naredio ubistvo, a da je navodno grupa Belivuka i Miljkovića bila angažovana da izvrši zločin.

 

Izvor: Telegraf

Komentari(0)

Loading