Dritan tražio vanredno zasedanje Skupštine, a ove tačke su na dnevnom redu

09:28

Crna Gora 0

Predsednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović sazvala je sednicu Skupštine za sredu, 28.septembar. Sednicu je zakazala na osnovu člana 128 stav 4 Poslovnika Skupštine Crne Gore, a na zahev Vlade Crne Gore.

Dritan tražio vanredno zasedanje Skupštine, a ove tačke su na dnevnom redu
youtube printscreen

Za sednicu je određen sljedeći dnevni red: Predlog Zakona o izmenama i dopuni Zakona o budžetu Crne Gore za 2022. godinu; Predlog Odluke o izmjenama odluke o zaduživanju Crne Gore za 2022. godinu; Predlog Zakona o izmjenama i dopunama zakona o platnom prometu; Predlog Zakona o obradi podataka o putnicima u vazdušnom saobraćaju u cilju sprečavanja i otkrivanja krivičnih djela terorizma i drugih teških krivičnih djela i Predlog Zakona o potvrđivanju okvirnog finansijskog sporazuma o partnerstvu između Evropske komislje i Crne Gore koju predstavlja Vlada Crne Gore o modelima sprovođenja finansijske podrške EU Crnoj Gori u okviru instrumenta za pretpristupnu podršku (IPA 111).

Kako se navodi u dopisu, vanredno zasjedanje održaće se u zgradi Skupštine sa početkom u 11 sati.

Vanredno zasedanje Skupštine tražila je Vlada, na čelu sa premijerom u tehničkom mandatu Dritanom Abazovićem, na osnovu člana 90 stav 4 Ustava Crne Gore i člana 128 Poslovnik Skupštine Crne Gore.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Izvor: dan

Komentari(0)

Loading