Klikovac puštena na slobodu

09:02

Crna Gora 0

Istraga sumnja da je za vreme njenog radnog mandata došlo do zloupotrebe u vidu neregularnog trošenja novca

Klikovac puštena na slobodu
Printscreen/Youtube

Bivša izvršna direktorka preduzeća "Putevi" Podgorica, Violeta Klikovac, puštena je da se brani sa slobode, potvrđeno je za "Dan" iz Višeg suda u Podgorici. Naime, sudija za istage tog suda Dragoje Jović nije prihvatio predlog Specijalnog državnog tužilaštva da odredi pritvor do 30 dana osumnjičenoj Klikovac.

Podsetimo, kako je ranije pisao dan ona je u SDT-u na saslušanju kazala da je sve radila po zakonu i da se ne radi o prevari. Navela je da je u pitanju dužilačko poverilački odnos. Naglasila je da postoji dokumentacija koja to potvrđuje.

Podsećamo, službenici Specijalnog policijskog odjeljenja pre dva dana su uhapsili Klikovac po nalogu SDT-a, na osnovu sumnje da je zloupotrebila službeni položaj. Istraga sumnja da je za vreme njenog radnog mandata došlo do zloupotrebe u vidu neregularnog trošenja novca.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalno policijsko odjeljenje je lišilo slobode V.K, zbog postojanja osnova sumnje da je, kao službeno lice, izvršni direktor privrednog drustva "Putevi", koje obavlja poslove od javnog interesa, učinila krivično djelo zloupotreba službenog položaja. Lice lišeno slobode će radi saslušanja u svojstvu osumnjičenog, biti sprovedeno državnom tužiocu u zakonskom roku - kazao je ranije za portal Dan portpratol i tužilac Specijalnog državnog tužilaštva Vukas Radonjić.

Ona je od 2017. godine bila na funckiji u pomenutom preduzeću, a  2019. godine podnela je ostavku.

Izvor: Dan

Komentari(0)

Loading