"ABAZOVIĆ JE NEUSPEŠAN MANIPULATOR" Svi se pitaju posle najnovije izjave - ima li Đukanović OBRAZA? (VIDEO)

11:33

Crna Gora 0

PREDSEDNIK Crne Gore i luder Demokratske partije socijalista Milo Đukanović izjavio je da je Crna Gora izvesno pred skorim parlamentarnim izborima.

"ABAZOVIĆ JE NEUSPEŠAN MANIPULATOR" Svi se pitaju posle najnovije izjave - ima li Đukanović OBRAZA? (VIDEO)
Printscreen

U intervjuu u emisiji Balkan talks na Juronjuz Albanija on je kazao - "sudeći prema onome čemu smo prisustvovali poslednjih dana među parlamentarnim partijama u crnogorskom parlamentu, ja bih rekao da je Crna Gora izvesno pred skorim parlamentarnim izborima".

-Da li će se ta većina, koja je stvorena nakon parlamentarnih izbora 30. avgusta 2020. godine dogovoriti da formira još jednu, treću Vladu za dve godine, ili ćemo se odmah svi dogovoriti da je to bespotrebno i da treba da što pre dođemo do vanrednih parlamentarnih izbora u ovom trenutku ne mogu da nagađam. Ali izvesno mogu da kažem, čak i kad bi se formirala treća vlada, bila bi kratkog daha.

To političko tle parlamentarne većine, nastale na osnovu rezultata 30. avgusta 2020. godine je veoma nestabilno i ono ne može da generiše stabilnu političku Vladu, naveo je Đukanović, optuživši premijera Crne Gore u tehničkom mandatu i lidera Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića da je politički manipulator.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Abazović je neuspešan manipulator, u multietničkoj državi kao što je Crna Gora dobio je priliku da postane premijer. On je po nacionalnosti Albanac, ali lider stranke koja ima tri poslanika u parlamentu od ukupno 81, tako da se to ne poklapa sa njegovom tvrdnjom da je diskriminisan, jer je etnički Albanac, kazao je Đukanović.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, mnogi su ovaj intervju Đukanovića shvatili kao autogo, a uglavnom prednjače komentari u u kojima se narod pita: "Imaš li ti, čovječe, imalo obraz nakon svega". Kao potvrdu za to mnogi su kačili popularni klip abazovića sa driuštvene mreže Tik tok u kom objašnjava kako je radila Milova struktura vlasti u borbi protiv kriminala, a kako on: 

 

@dritan JASNO OBJAŠNJENJE PADA VLADE! Razlog isključivo zbog suzbijanja organizovanog kriminala i šverca cigareta! #dritan #dritanabazovic #pravda #snaga #hrabrost #podgorica #montenegro #crnagora #budućnost #balkan #viral #tiktok ♬ Powerful songs like action movie music - Tansa

 

 

 

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading