HOROR U BLOKU 9: Petorica tukli mladića

14:44

Crna Gora 0

Za njima, njih pet, je u toku intenzivna potraga na teritoriji Podgorice od strane policije. Iz OKC Uprave policije takođe su potvrdili da je došlo do ovog fizičkog napada.

HOROR U BLOKU 9: Petorica tukli mladića
Pexels

Podgorička policija identifikovala je jednu od pet osoba koje su sinoć, kako je prijavljeno, fizički napale jednog mladića, potvrđeno je za portal Dan iz Uprave policije. U toku je i dalje intenzivna potraga za njima. 

U Podogorici je sinoć, oko 18.45 časova kod Bloka 9,  došlo do incidenta u kojem je prebijen jedan mladić, potvrđeno je za portal Dan od izvora iz policije.

Kako je nezvaničo saopšteno,  policija traga za vozilom za koje se sumnja da su koristili, kako je prijavljeno, muškarci koji su iskočili iz njega i napali mladića.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Od oštećenog je prikupljeno obaveštenje u CB. Preduzimaju se mere i radnje u cilju rasvjetljenja krivičnog djela- rečeno je iz Uprave policije.

Za njima, njih pet, je u toku intenzivna potraga na teritoriji Podgorice od strane policije. Iz OKC Uprave policije takođe su  potvrdili da je došlo do ovog fizičkog napada.

Pored službenika Centra bezbednosti Podgorica, na lice mesta došla je i Hitna pomoć.

Izvor: dan

Komentari(0)

Loading