KONJEVIĆ IZNEO TEŠKE OPTUŽBE: Samo su funkcioneri URE mogli da prisustvuju spaljivanju cigareta

16:00

Crna Gora 0

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Raško Konjević kazao je da je od Specijalnog državnog tužilaštva i Agencije za nacionalnu bezbednost dobio veoma značajne informacije, a to je da je u performansima Uprave prihoda i carina prilikom paljenja cigareta svega deset odsto uništavano, a 90 odsto završavalo u švercerskim rukama.

KONJEVIĆ IZNEO TEŠKE OPTUŽBE: Samo su funkcioneri URE mogli da prisustvuju spaljivanju cigareta
Printscreen/Youtube

Konjević je kazao da je nezamislivo da o tome direktor UPC Rade Milošević ništa ne zna o tome.

"Danas je valjda svakome jasno da Milošević nije mogao da uradi ništa bez znanja Dritana Abazovića. Sada je potuno jasno zašto je premijer pravosnažno osuđivanog Artana Kurtija htio da instalira u ANB-u. Premijer je sve optužiovao sve pa i mene da sam politički pokrovitelj šverca cigareta. Rade Milošević nije moj partijski drug. Ohrabren sam sa onim što sa čuo od predstavnika institucija SDT-a i ANB-a. Dobio sam potvrdu da će ići do kraja", rekao je Konjević.

Konjević je kazao da ih je danas ministar finansija Aleksandar Damjanović informisao i kako je Milošević izabran na mesto direktora Uprave prihoda i carina.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

"Ovdje se radi o indiciji da je svega deset odsto uništavano. Niko osim funkcionera URE nije mogao da prisustvuje spaljivanju tih cigareta. Danas su upravo ljudi iz URE sa jasnim kontaktima sa ljudima iz ključne organizovane kriminalne grupe. Premijer je imao kontakte sa ljudima iz te grupe", naveo je Konjević.

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading