KRVNIČKA SE KUĆA ISKOPALA! Potresna poruka bake i majke žrtava sa Cetinja LOMI DUŠU!

20:47

Crna Gora 0

Vesna Pejović, koja je u masakru na Cetinju ostala bez ćerke Nataše (35) i unuka Mašana (11) i Marka (8) napisala "da je prošlo šesdeset dana tuge, plača i jauka"

KRVNIČKA SE KUĆA ISKOPALA! Potresna poruka bake i majke žrtava sa Cetinja LOMI DUŠU!
Printscreen/Facebook

Navršila su se dva meseca od najvećeg masakra na Cetinju, kada je pomahnitali Vuk Borilović (35) ubio desetoro ljudi, a ranio šestoro. Njegove prve žrtve bile su Nataša Pejović Martinović (35) i njena dva sina, Mašan (11) i Marko (8), koji su bili Borilovićevi podstanari.

Da bol i tuga ne prolaze i da nema reči utehe, govore tužne i potresne reči Natašine majke, a bake ubijenih dečaka, Vesne Pejović, koja je na Fejsbuku napisala da je prošlo "šezdeset dana doživotnih rana, tuge, plača, dozivanja i jauka".

- Patićemo za vama do groba. Kada mi kažu moraš dalje, ja to znam, i pokušam da krenem, ali mi dah zastane pa se borim za vazduh. Tuge moje, ne mogu da živim bez vas, a da te Bože ima ne bi me osudio na ovoliku tugu - napisala je neutešna Vesna, a zatim deo svoje poruke posvetila prerano izgubljenim unucima:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Baba vas traži u svakom kutku kuće, jer nekad smo se igrali žmurke. Ljubim sve vaše igračke, jer vam je sve ostalo gde je vaša mala ruka ostavila. Nadam se da će ovaj surovi Bog koji me je rastavio od vas, biti milostiv tamo gore, pa će nas opet sastaviti.

Nesrećna žena dotakla se i porodice Borilović, a dželata svoje porodice nazvala je monstrumom.

- Krvnička kuća se iskopala, nema od njih ni traga, ni glasa. Bože, njegove si zaštitio, a moje u grob poslao. Ali to ti se samo čini, ovaj put ću ja biti jača od tvoje sile, jer sam majka i njihova baba - napisala je ona, pa dodala:

- Kukaće i monstrumova majka, kao što ja kukam za njima. I da se sakrijete u mišju rupu, naći ću vas. Nikad ti se više neću pomoliti, Bože. Tuge naše, da vam je samo znati koliko vam vaš Roki pati, koliko je slomljen, njegov život je bez cilja.

Zločin koji je potresao Cetinje, Crnu Goru, ali i ceo region, podsetimo, dogodio se 12. avgusta, kada je Vuk Borilović krenuo u krvavi pohod u kom je prvo ubio svoje podstanare Natašu Pejović Martinović (35) i njena dva sina, a potom i njihovog kuma Milana Mitrovića (37), zatim svog ujaka Gorana Đurišića (54), a onda i komšije Rajka (56), Dimitrija (81) i Danicu Drecun (74), a na kraju Danijelu (51) i njenu sestru Aleksandru Radunović (52) .

Otac i suprug neutešan

Dva prokleta meseca od kad vas nema

Miloš Martinović, Natašin suprug, a otac brutalno ubijenih dečaka, takođe, je na svom Fejsbuku uz njihove fotografije objavio i reči koje kidaju dušu.

- Dva prokleta meseca od kad vas nema. Živim samo za vas - napisao je neutešni Martinović, iznad tri fotografije na kojima su njegova deca, supruga i kum Mitrović.

Izvor: kurir

Komentari(0)

Loading