STIGAO OBDUKCIJSKI NALAZ: Čiji je metak presudio UBICI sa Cetinja - samo jedan bio POLICIJSKI

20:58

Crna Gora 0

Obdukcioni nalaz tela Vuka Borilovića koji je sredinom avgusta na Cetinju ubio deset i ranio šest osoba pokazao je da su sve povrede od metaka kojima je pogođen bile smrtonosne.

STIGAO OBDUKCIJSKI NALAZ: Čiji je metak presudio UBICI sa Cetinja - samo jedan bio POLICIJSKI
Printscreen/Instagram/Shutterstock

Ko je sve pucao tog dana na Borilovića u tužilaštvu za portal RTCG, međutim, nIsu mogli kazati, osim što su nezvanično dali podatak da je od pet metaka pronađenih u telu Borilovića jedan policijski, a za ostala četiri nije utvrđeno iz kojeg oružja su ispaljeni.

Pet metaka iz dva pištolja završilo je u telu Vuka Borilovića koji je 12. avgusta ubio deset osoba na Cetinju. Nalaz balističkog vještačenja, kako je za portal RTCG saopštila rukovoditeljka Višeg državnog tužilaštva Lepa Medenica, nije otkrio ko je sve pucao.

Kako nezvanično saznaje taj portal, za sada nepoznata osoba upucala je Borilovića sa četiri projektila dok je iz pištolja policijskog službenika – ubica pogođen jednim metkom.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Iz tužilaštva je saopšteno i da se iz nalaza obdukcije Borilovića, zaključuje da su sve povrede od metaka bile smrtonosne.

U slučaju iz naselja Medovina, saslušano je više građana, a u tom svojstvu i Cetinjanin za kojeg se u javnosti pojavila informacija da je zaustavio krvavi pir.

Podsećamo, on je ranije predao istražiteljima pištolj koji posjeduje i koji je takođe vještačen. Međutim kako saznajemo, nalaz je pokazao da iz tog oružja, Borilović nije pogođen.

U tragediji na Cetinju prije dva meseca, u razmeni vatre, ranjen je i policijski službenik čije su kolege, kako je ranije saopšteno, u pravcu ubice ispalile više od 20 metaka.

 

Izvor: RTCG

Komentari(0)

Loading