NESPOSOBAN ZA ŠVERC, ROBIN HUD, TRAMP: Izjave Vesne Medenice o sinu koje šokiraju

20:02

Crna Gora 0

PODGORICA - Bivša predsednica Vrhovnog suda Crne Gore Vesna Medenica, u saslušanju pred tužiocem rekla je da njen sin Miloš nije sposoban za šverc narkotika, zbog dugogodišnje zavisnosti od kokaina.

NESPOSOBAN ZA ŠVERC, ROBIN HUD, TRAMP: Izjave Vesne Medenice o sinu koje šokiraju
Printscreen/Youtube

Ona je, piše u spisima, ispričala i da je nakon smrti supruga, pre sedam godina, saznala da njen sin Miloš uzima kokain i da od tada “traje njena neprestana borba sa zavisnošću sina”.

Žaleći se na svog sina i njegovo ponašanje, Medenica je tužiocima ispričala da nije imala saznanje da je on učestvovao u bilo kakvom poslu sa cigaretama, te da je njena procena da on nije “ni bio sposoban za tu vrstu posla”.

Pojasnila je da je njen sin Miloš od drugih lica uzimao mokraću koju je davao na analizu, zbog čega se i sa njom svađao. Jasno je zapazila da priča njenog sina Miloša nema racio, te da je on živeo zapravo umišljeni život u kom cilju je izbegavao susrete sa njom. Veoma često priča njenog sina Miloša za nju je bila krajnje – poražavajuća.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

U jednom trenutku Miloš je bio Tramp, Robin Hud, bio je najlepši, najbogatiji i tome slično, a u njihovim međusobnim razgovorima uvek je negirao svoju zavisnost od narkotika jasno i konstantno odbijajući svaki njen pokušaj kao roditelja da mu pomogne”, piše u optužnici.

Podsetimo, Medenica i njen sin terete se za krivična dela stvaranje kriminalne organizacije, produženo krivično delo krijumčarenje, produženo krivično delo davanje mita, primanje mita, protivzakoniti uticaj i navođenje na protivzakoniti uticaj, zloupotreba službenog položaja, neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, omogućavanje uživanja opojnih droga, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, teška telesna povreda i sprečavanje dokazivanja.

Izvor: Vijesti

Komentari(0)

Loading