CG MEDIJI OTKRILI: Aco Đukanović odbio da glasa DPS na lokalnim izborima u Podgorici

19:11

Crna Gora 0

Kako je BORBA saznala iz izvora bliskih vrhu DPS-a, na uporne pozive iz call centra Ivana Vukovića uoči izbora u Glavnom gradu 23. oktobra, a upućenih Acu Đukanoviću da dođe u Crnu Goru i glasa za listu DPS-a, brat predsednika DPS-a je odgovorio negativno i u pretećem tonu poručio da ga više ne pozivaju na njegov broj. Time su i definitivno potvrđena nagađanja da je mlađi Đukanović, nakon političkog sloma njegovog brata Mila 30. avgusta 2020. godine, odlučio da napusti državu i “digne ruke“ od stranke koju je decenijama finansirao i imao nemali uticaj na nju, kako u kadrovskom, tako i u smislu kreiranja njenih političkih akcija.

CG MEDIJI OTKRILI: Aco Đukanović odbio da glasa DPS na lokalnim izborima u Podgorici
Printscreen

Podsećamo "Borba" je pre nekoliko dana, prva u crnogorskoj medijskoj javnosti, postavila pitanje gde se krije najbogatiji Crnogorac u njenoj istoriji, te došla u posed fotografije na kojoj se nalazi mlađi Đukanović, najverovatnije nastale negde van granica Crne Gore. Nakon poraza DPS-a na izborima 30. avgusta 2020. godine, mlađi Đukanović je, kako saznajemo, najverovatnije otišao za Luksemburg sa porodicom, a tom prilikom je “pokupio određenu dokumentaciju“ svoje Banke i nekih transakcija, te u Luksemburgu predao papire za dobijanje državljanstva.

Tako je Aco Đukanović, najbogatiji Crnogorac u istoriji prešao put od AB revolucionara u ofucanom džemperu i borca za radnička prava, preko patriote i borca za državu, da bi došao do izbeglištva i egzila u dalekom Lukseburgu, te nekoga ko bojkotuje i odbija da glasa za stranku koju decenijama neprikosnoveno vodi njegov brat.

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading