MILO "POBEGAO" NA BLISKI ISTOK: Iz daleka potpaljuje partijske drugove da budu ekstremisti

19:50

Crna Gora 0

Funkcioner DF-a Petar Drašković reagovao je na tvrdnje izrečene na današnjoj pres konferenciji DPS-a, a koje je u ime partije saopštio poslanik Nikola Rakoćević, da niko iz DPS ne zna gde je Milo Đukanović, kao i da lidera DPS-a nije briga za njihove proteste.

MILO "POBEGAO" NA BLISKI ISTOK: Iz daleka potpaljuje partijske drugove da budu ekstremisti
Printscreen/Youtube/DPS Crne Gore

– Pozdravio je partijske drugove preko interneta odnekud sa Bliskog Istoka, potpaljuje ih da budu veći ekstremisti nego što jesu, a na sastanke ne dolazi, iako su mu puna usta dijaloga. To je dokaz da je DF potpuno u pravu kada kaže da je Đukanović najveći kočničar reformi i evropskog puta Crne Gore – kazao je Drašković, dodajući da  DPS iz dana u dan pokazuje da je stranka prošlosti i da je njeno nestajanje neminovnost, dok se svim silama trudi da dodatno uruši institucije - kazao je Drašković i dodao:

– Toliko su u haosu da ne mogu mirno podneti istorijske uspehe EPCG i Rudnika uglja Pljevlja, pa se igraju krivičnih prijava, iako je čitava javnost svjesna da su ljudi iz DPS bili dežurni uzurpatori državnih resursa.  Sada su te kompanije vraćene u službu građana i pokretači su nove vrednosti domaćoj privredi. Dovoljno je samo reći da je EPCG uštedela građanima 650 miliona evra za devet meseci ove godine, a da je Rudnik uglja postigao rekord u eksploataciji otkrivke od svog osnivanja 1952. godine. To je i glavni razlog histerije u redovima DPS-a.

Funkcioner DF-a istakao je da je nakon debakla na lokalnim izborima 23. oktobra, poznato šta građani misle "o toj prevaziđenoj politici i ponašanju prošle vlasti".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

– Čak ni njihovi članovi opštinskih odbora više ne glasaju DPS, a stranačka infrastruktura im je u kolapsu. Shvatamo njihove muke, ali to nije problem građana i više je nego jasno da će se morati suočiti sa stvarnošću, koliko god je izbegavali površnim pamfletima – zaključio je  Drašković.

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading