JUGOSLOVENI IZ CG OGORČENI NA DPS: Optužili ih za krađu slogana "IMA NAS"

10:15

Crna Gora 0

"Narodni pokret Jugosloveni najoštrije protestuje protiv ponovne krađe i neodobrenog korišćenja našeg, širom Jugoslavije prepoznatljivog, slogana IMA NAS od strane DPS-a i satelitskih političkih i nevladinih organizacija prilikom organizovanja protesta u Crnoj Gori, saopštio je predstavnik Glavnog odbora Narodnog pokreta Jugosloveni Predrag Martinović.

JUGOSLOVENI IZ CG OGORČENI NA DPS: Optužili ih za krađu slogana "IMA NAS"
Printscreen/Facebook/Jugosloveni

„Narodni pokret Jugosloveni je striktno projugoslovenska organizacija sa ćelijama u Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji koja nije povezana ni sa jednom političkom ili nevladinom organizacijom niti u jednoj od bivših republika socijalističke Jugoslavije. Smatramo da DPS i satelitske političke i nevladine organizacije krađom i neovlašćenim korišćenjem slogana IMA NAS žele da se umile Jugoslovenima koji žive u Republici Crnoj Gori. Pozivamo Jugoslovene da ne potpadnu pod uticaj propagande onih koji su, kada im je već kako odgovaralo, bili Jugosloveni, ateisti, pa Srbi, vernici SPC, pa Crnogorci, vernici CPC. Mi, Jugosloveni, uvek smo znali ko smo i šta smo i nismo se povijali kao slamke među političkim vihorovima“, poručuju Jugosloveni.

Ističu da su krađa i neodobreno korišćenje slogana IMA NAS već naišli na njihov protest.

Printscreen/Facebook/Jugosloveni
 

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

„Ispod tog slogana i našeg logoa okupljaju se ljudi kojima u srcu vijori trobojka sa petokrakom i u duši peva himna „Hej, Sloveni“. Sitnosopstvenički interesi političkih kvazielita u bilo kojoj jugoslovenskoj republici nikada nisu bili interesi jugoslovenskog naroda a našu podršku sada traže oni koji nas ne priznaju kao narod. Prvi protest organizovala je NVO Luča, pa su posle oštre reakcije našeg pokreta, registrovali novog organizatora NVO „Ima nas“, misle da će tako sakriti istinu. Ne podliježite propagandi onih koji nemaju ni zemlju ni narodnost. Mi je imamo. Slogan IMA NAS je naš, jugoslovenski. Nije njihov“,  poručuju iz Narodnog pokreta Jugosloveni.

Komentari(0)

Loading