INCIDENT NA CETINJU: Ušetao sa puškom u policiju, nastao HAOS!

19:12

Crna Gora 0

O svemu je upoznat državni tužilac koji je naložio da se pronađeno oružje i lovačka puška, koja je prethodno predata policiji, upute na veštačenje, nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji dela

INCIDENT NA CETINJU: Ušetao sa puškom u policiju, nastao HAOS!
Printscreen/Instagram

Zbog napada na službenike policije Službenici Odjeljenja bezbednosti Cetinje su danas, po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju, lišili slobode D.T. (43) iz Cetinja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, saopštilo je Ministartvo unutrašnjih poslova Crne Gore.

Kako navode, danas oko 9 i 45 časova u službene prostorije policije pristupio je D.T, koji je sa sobom doneo lovačku poluautomatsku pušku u nameri da je preda policiji, a koju je odmah preuzeo službenik policije.

Za vreme boravka u službenim prostorijama D.T. je službenicima upućivao ozbiljne pretnje i uvrede, a prilikom lišenja slobode pružao je aktivan otpor i pokušao fizički da napadne jednog službenika policije, u čemu je sprečen.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pripadnici cetinjske policije su inicirali kod nadležnog tužioca zahtev za pretres stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni, koji je odrađen nakon pribavljene naradbe, a kojom prilikom je pronađena puška i rukohvat od puške.

O svemu je upoznat državni tužilac koji je naložio da se pronađeno oružje i lovačka puška, koja je prethodno predata policiji, upute na veštačenje, nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji dela.

 

Izvor: alo region

Komentari(0)

Loading