"SVE JE POD LINIJU": Medojević o novom tovaru kokaina sakrivenom u veštačkom đubrivu

12:52

Crna Gora 0

"Lako će se dokazati da ovaj uvoznik vještačkog đubriva nije imao pojma da je u đubrivu pomiješan kokain", saopštio je danas predsednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević.

"SVE JE POD LINIJU": Medojević o novom tovaru kokaina sakrivenom u veštačkom đubrivu
Printscreen

„U Crnoj Gori postoji bogata sudska praksa u tom smislu. Čak meksički i kolumbijski narko bosovi ozbiljno razmišljaju da kupe crnogorsko državljanstvo zbog povoljne i vrlo atraktivne sudske prakse. Policija, carina i službe bezbjednosti rado sarađuju, rijetke su zaplijene (samo kad strani partneri insistiraju), tužioci su vrlo emotivni i osjećajni, a sudija Suzana Mugoša odobrava i kauciju i odbranu sa slobode za narkobosove“, ističe Medojević.

Na kraju, kaže, dovoljno je samo da kažete da ne znate odakle kokain u vašim kontejnerima i magacinima i da to nije vaš kokain.

„I slobodni ste. Divota. Sve to za male pare. Nigdje policija, carina, tužilaštvo i sudovi nijesu tako bijeli kao iznad Crne Gore. Ovdje je sve, što bi rekli, pod liniju. Gdje ima ovakve države. Kolumbije na Jadranu“, zaključuje Medojević.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading