POPIS ĆE BITI NAJSNAŽNIJI UDARAC IDEOLOGIJI SEKULE DRLJEVIĆA I CRNOGORSKIH FAŠISTA: Vučurović tvrdi da se CG vraća svom identitetu

09:14

Crna Gora 0

„Popis će biti održan sledeće godine i tu više nema nedoumica, važno je sad da se odredi tačan datum i pristupi njegovoj organizaciji“, rekao je poslanik Demokratskog fronta, Jovan Vučurović.

POPIS ĆE BITI NAJSNAŽNIJI UDARAC IDEOLOGIJI SEKULE DRLJEVIĆA I CRNOGORSKIH FAŠISTA: Vučurović tvrdi da se CG vraća svom identitetu
Printscreen/Youtube

Vučurović dodaje da je priča DPS i satelita oko popisa licemerje, gomila gluposti i ekstremističke floskule kojih smo se naslušali.

„Kada su oni sprovodili popis 2003. i 2011. godine onda je, po njima, sve bilo u redu, a kada su otišli u opoziciju onda, izgleda, niko drugi to ne može da organizuje, što je krajnje neozbiljno i ne treba previše uzimati u obzir“, jasan je on.

Međutim, kako smatra Vučurović, mora se istaći da nije poznato da se neko ovako protivio popisu, a sa druge strane se kune u državu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Krivokapić i Spajić prevarili građane

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

„Naravno, DPS, satelite i njihovu poslugu iz NVO sektora ne interesuju ni država ni građani, njihov interes je haos u društvu i pokušaj da destabilizacijom ponovo dođu u priliku da pljačkaju ovu zemlju, a to neće moći. Jasno je da DPS-u odgovara samo situacija u kojoj oni sve drže pod kontrolom, ali ta vremena su, srećom, prošla. Prethodna dva popisa stanovništa, održana u organizaciji DPS, obilježile su ucjene, prijetnje, maltretiranje ljudi, falsifikovanje rezultata i sada su se stekli uslovi da se sve završi u demokratskoj proceduri, bez tenzija i pritisaka i da dobijemo realnu sliku Crne Gore„, rekao je Vučurović i dodao da je popis svakako trebalo da bude održan još prošle godine, ali oni koji su bili direktno zaduženi za to, Zdravko Krivokapić i Milojko Spajić, to nisu uradili, pokazali su da nisu dorasli tome i tako prevarili ljude koji su glasali koaliciju Za budućnost CG i srpski narod.

Naravno, kako smatra poslanik Demokratskog fronta, nema sumnje da će, pored svega, na slobodnom popisu Crna Gora pokazati da se vraća sebi i svom identitetu, da će biti mnogo veći procenat Srba i ljudi koji govore srpskim jezikom nego prošli put.

„Na taj način će se, između ostalog, zadati najsnažniji udarac nakaradnoj ideologiji Sekule Drljevića i montenegrinskih fašista koji su pokušali da stvaraju državu na mržnji prema srpskom narodu, SPC i tradicionalnoj CG. Svakako da će rezultati popisa otvoriti i pitanje izmjena i dopuna Ustava CG, što je potpuno normalno i prirodno, jer Ustav mora da se bazira na realnom stanju u nekoj državi, a ne na diskriminaciji nekog naroda“, zaključio je Vučurović za IN4S.

Komentari(0)

Loading