RODITELJI OPREZ: Ovu drogu je uzimala trinaestogodišnja devojčica iz Budve (FOTO)

11:18

Crna Gora 0

Trinaestogodišnjoj devojčici – učenici budvanske Osnovne škole “Stefan Mitrov Ljubiša” pre nekoliko dana pozlilo je zbog konzumiranja droge.

RODITELJI OPREZ: Ovu drogu je uzimala trinaestogodišnja devojčica iz Budve (FOTO)
Printscreen

Učenici je odmah ukazana lekarska pomoć, a nakon što joj je bilo bolje ona je kazala lekaru da je u prethodnom periodu konzumirala opojnu drogu – tablete.

“Pripadnici budvanske policije su na ove okolnosti prikupili potrebna obavještenja od roditelja, djeteta u prisustvu roditelja, dežurnih ljekara i ljekara specijalista, kao i nastavnika, razrednog starješine ovog lica”, saopštila je danas Uprava policije.

Kazali su da su izvršeni pretresi stambenih objekata te dve maloletne osobe sa područja Budve, za koja se sumnja da su vršili uličnu prodaju opojne droge.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

“Navedena lica su dovedena u prostorije Odjeljenja bezbjednosti Budva u prisustvu roditelja gdje su od njih i prikupljena obavještenja na navedene okolnosti. Shodno tome upoznat je tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici nadležan sa postupanje sa maloljetnicima, po čijem nalogu je i izuzet uzorak krvi radi daljeg vještačenja na psihoaktivne supstance”, naveli su iz policije.

Danas tokom dana među roditeljima učenika deljene su fotografije droge, koju su konzumirala deca.

Portal PRESS objavljuje fotografije, kako druga deca kao bombone ne bi uzela nedozvoljene supstance, koje bi mogle da ugroze njihov život:

Printscreen/press
 

 

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading