ČIJI METAK MU JE PRESUDIO: Evo ko je usmrtio masovnog ubicu sa Cetinja

16:42

Crna Gora 0

Borilović je 12. avgusta na Cetinju ubio 10 komšija od kojih je dvoje dece i teško ranio još šest osoba, nakon čega je ubijen

ČIJI METAK MU JE PRESUDIO: Evo ko je usmrtio masovnog ubicu sa Cetinja
Printscreen/Instagram

Prvi metak koji je pogodio masovnog ubicu Vuka Borilovića iz Cetinja ispaljen je iz policijskog pištolja, saopštilo je Više državno tužilaštvo.

Oni su ocenili da je policajac zakonito i u skladu sa Zakonom u unutrašnjim poslovima upotrebio vatreno oružje i naneo smrtonosnu povredu Boriloviću.

Borilović je 12. avgusta na Cetinju ubio 10 komšija od kojih je dvoje dece i teško ranio još šest osoba, nakon čega je ubijen.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Tužilaštvo nije utvrdilo ko je ispalio još četiri projektila u Borilovića.

Da podsetimo, zločin koji je potresao Cetinje, Crnu Goru, ali i ceo region, dogodio se 12. avgusta, kada je Vuk Borilović krenuo u krvavi pohod u kom je prvo ubio svoje podstanare Natašu Pejović Martinović (35) i njena dva sina, a potom i njihovog kuma Milana Mitrovića (37), zatim svog ujaka Gorana Đurišića (54), a onda i komšije Rajka (56), Dimitrija (81) i Danicu Drecun (74), a na kraju Danijelu (51) i njenu sestru Aleksandru Radunović (52).

Borilović, inače, kobnog dana nije hteo da se preda, pa je u njega pucala policija, kao i komšija Nenad Neno Kaluđerović.

Izvor: vijesti

Komentari(0)

Loading