SVI U ŠOKU! Stigao nalaz sa obdukcije: Mladi poštar iz Danilovgrada se utopio

15:00

Crna Gora 0

Danilovgrađanin Miloš Stamatović stradao je utopljenjem, pokazao je obdukcioni nalaz dostavljen Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

SVI U ŠOKU! Stigao nalaz sa obdukcije: Mladi poštar iz Danilovgrada se utopio
Printscreen/Facebook

To je za Vijesti potvrdila rukovoditeljka tog tužilaštva, viša tužiteljka Lepa Medenica.

Telo dvadesetpetogodišnjeg poštara pronađeno je 20. decembra u Botunu. Njegov nestanak nekoliko dana pre toga prijavile su Stamatovićeve kolege iz Pošte Crne Gore, nakon što se nije vratio da razduži smenu.

"U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, kako je javnost već ranije obaviještena, formiran je predmet povodom pronalaska beživotnog tijela muškarca M.S., čije beživotno telo je izvučeno iz reke u mestu Botun dana 20.12.2022. godine, te je od strane tužilaštva istog dana data naredba za obdukciju tela, koji obdukcioni zapisnik je u međuvremenu dostavljen ovom tužilaštvu i iz istog proizilazi da je smrt nastupila usled utopljenja", objasnila je Medenica.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Tužiteljka ističe da je tužilaštvo donijelo naredbu za DNK, trasološko, toksikološko i grafološko veštačenje - koja su u toku:

"Dok je ovom tužilaštvu dostavljen nalaz vještaka za digitalnu forenziku, kao i izuzeti video materijal sa nadzornih kamera, čija analiza je u toku. Nakon svestrane analize svih prikupljenih podataka i dokaza, tužilaštvo će donijeti odluku u predmetu", kazala je Medenica.

Izvor: Region.alo

Komentari(0)

Loading