VUČUROVIĆ: DF-ov kandidat je kandidat naroda, POBEDIĆEMO u prvom krugu

14:27

Crna Gora 0

"Demokratski front će imati svog predsjedničkog kandidata, iz vrha tog političkog saveza, i to će biti kandidat naroda koji će protiv sebe imati kandidate raznih interesnih grupa, mafije i ambasada", kazao je u izjavi za Dan poslanik DF-a Jovan Vučurović.

VUČUROVIĆ: DF-ov kandidat je kandidat naroda, POBEDIĆEMO u prvom krugu
Printscreen/Youtube

On je dodao da, ipak, narod niko nikad nije porazio.

 
Vučurović je istakao da će kandidat DF biti pobednik na predsedničkim izborima, vrlo verovatno u prvom krugu.
 
„Mi smo se zalagali da se zajedno održe predsjednički i parlamentarni izbori, što je bilo i najlogičnije nakon sto su propali pregovori oko formiranja nove vlade. Međutim, neka kombinatorika i kalkulacije su bile ispred nekog logičnog slijeda stvari koji je bio u interesu građana i države“, naveo je Vučurović.
 
Iako je, dodaje, DF snažno podržao formiranje nove vlade, desile su se opstrukcije od strane nekih unutar parlamentarne većine i sada je ovu kompletnu situaciju i krizu neophodno rešiti na parlamentarnim izborima i DF je siguran u pobedu.
 
„Vidjećemo kada će ti izbori biti zakazani, a mi smatramo da ne bi trebalo da se odugovlači sa tim procesom. Postoje i određeni rokovi koji su uslovljeni i time sto vlada neće biti formirana, tako da se neće previše čekati na izbore, koliko god neko pokušavao da ih prolongira“, ocenio je Vučurović.

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading