ĐUKANOVIĆEV KUM O UBISTVU IVA PUKANIĆA „Milo je sa Canetom skupa to naredio i platio“

14:33

Crna Gora 0

Biznismen Ratko Knežević, kum i ali nekada blizak saradnik aktuelnog crnogorskog predsednika Mila Đukanovića izneo je žestoke optužbe na račun lidera DPS-a.

ĐUKANOVIĆEV KUM O UBISTVU IVA PUKANIĆA „Milo je sa Canetom skupa to naredio i platio“
Printscreen/Youtube

Naime, Đukanović je na Tviteru, povodom Dana novinara, napisao da treba da se setimo osnovnih postulata profesije, stručnosti i odgovornosti,ispravnosti i časnosti, ponosni na više od vek i po dugu tradiciju novinarstva u Crnoj Gori.

„Sloboda novinarstva čini se potrebnijom nego ikada, jednako kao i odgovornost za izgovorenu i napisanu riječ“, napisao je Đukanović. 

Međutim, većina komentara ispod objave Đukanovića bila je usmerena protiv njega. Korisnici Tvitera su ga pitali šta je sa slučajevima ubistva vlasnika Dana Duška Jovanovića, kao i slučaja na Malti i ubistva novinarke Daphne Caruana Galizie.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

“Milo Đukanović je ključna osoba iz Crne Gore kojom se moja majka bavila dok je istraživala slučaj Možura. Ispitivala je veze između Đukanovića, premijera Malte Džozefa Muskata i vladajuće elite u Azerbejdžanu”, rekao je Matthew Caruana Galizia, istraživački novinar sa Malte i sin ubijene novinarke Daphne Caruana Galizia.

Takođe, jedan od korisnika je upitao Đukanovića ko je ubio Iva Pukanića, hrvatskog novinara koji je, baš kao i Duško Jovanović, pisao o duvanskoj mafiji. 

Usledio je odgovor biznismena Ratka Kneževića, kuma i ali nekada bliskog saradnika aktuelnog crnogorskog predsednika Mila Đukanovića.

„Milo je sa Canetom skupa to naredio i platio“, napisao je u odgovoru na pitanje Knežević.

Ipak, osim objave nije ponudio još neki konkretni dokaz za te tvrdnje. 

Printscreen
 

 

Komentari(0)

Loading