PREDLOG CENTRALNOG IZBORNOG ŠTABA DEMOKRATA: Aleksa Bečić predsednički kandidat

17:02

Crna Gora 0

Centralni izborni štab Demokratske Crne Gore predlaže predsedništvu Partije da utvrdi predlog odluke za sjednicu Glavnog odbora, kojom se za predsednika Crne Gore na predstojećim izborima kandiduje Aleksa Bečić, predsednik Demokrata.

PREDLOG CENTRALNOG IZBORNOG ŠTABA DEMOKRATA: Aleksa Bečić predsednički kandidat
Printscreen

Ovo je saopšteno iz Demokratske Crne Gore uz pojašnjenje da je ovakav predlog CIŠ-a proistekao nakon održanih sednica opštinskih i mjčesnih odbora Demokrata širom Crne Gore, na  kojima su dominirali predlozi da Aleksa Bečić bude predsednički kandidat Demokrata.

- Analizirajući aktuelne političke prilike, CIŠ je stava da u ime Demokrata kandidat treba da bude pojedinac sa najvećim stepenom popularnosti, a sva relevantna istraživanja u kontinuitetu potvrđuju da je to upravo predsednik Demokrata Aleksa Bečić.

CIŠ je u postupku priprema za predsedničke izbore formirao 22 lokalna izborna štaba sa ukupno 350 koordinatora i za samo 5 dana isključivo unutar partijske infrastrukture obezbedio do ovog momenta više od 11 0000 potpisa podrške kandidatu Demokrata, kažu iz ove partije.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading