MANDIĆ O KANDIDATURI ĐUKANOVIĆA: "Onaj koji pada, ne ide gore, već dole"

13:12

Crna Gora 0

Kandidat za predsednika Demokratskog fronta Andrija Mandić komentarisao je za Kurir kandidaturu aktuelnog predsednika Crne Gore Mila Đukanovića i kazao da će njegov pad na predsedničkim izborima dovesti do potpunog sloma autokratskog režima koji traje više od 30 godina.

MANDIĆ O KANDIDATURI ĐUKANOVIĆA: "Onaj koji pada, ne ide gore, već dole"
EPA

„Sada smo saznali ono što smo odavno znali: Milo Đukanović se opet kandiduje za predsjedničke izbore. Takođe, svi znamo ono što je svakome jasno: da onaj koji pada, ne ide gore, već dolje. Ali valja imati na umu da ovo padanje treba da dovede do potpunog sloma autokratskog režima koji traje više od 30 godina“, jasan je Mandić.

Dakle, navodi on, njegov pad je neminovan i time će biti završen jedan težak period u istoriji Crne Gore koji su obеležile podele, omraze, kriminal, i korupcija. Istakao je i da je kucnuo čas da pobedi politika pomirenja.

,,U Crnoj Gori više ne postoje dva puta nego jedan, samo put pomirenja. Naravno, da neko ne bi pogrešno shvatio, mi se nećemo miriti sa Milom Đukanovićem, niti sa kriminalizovanim dijelom DPS, njih čeka suočavanje sa zakonom. Ali, sa svima drugima mi želimo da radimo zajedno, da Crna Gora bude bolja, da gradimo budućnost ali i da čuvamo tradiciju”, poručio je Mandić.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading