PAVIĆEVIĆ:" Postoji realna mogućnost da Đukanović i ne uđe u drugi krug"

10:55

Crna Gora 0

Savetnik potpredsednika Vlade Vladimir Pavićević u emisiji Press plus sa Rajkom Raičević, saopštio je da je u posedu istraživanja koje pokazuje da će tri kandidata osvojiti najviše glasova, te da će se između njih voditi borba za drugi krug.

PAVIĆEVIĆ:" Postoji realna mogućnost da Đukanović i ne uđe u drugi krug"
EPA

„Trojica kandidata mogu uzeti najviše glasova u prvom krugu. To su Andrija Mandić, Jakov Milatović i Milo Đukanović. To su procenti koji idu preko 20, pa i 25 odsto i ja sam, ali ne samo na osnovu te ankete, nego i još nekih analiza došao i do jedne teze da je realna mogućnost da Milo uopšte ne uspije da se kandiduje za drugi izborni“, kazao je Pavićević.

Prema rečima glavnog i odgovornog urendika Prve televizije u Crnoj Gori Dražena Živkovića Đukanović je ušao u ovu trku da bi dobio imunitet i tako još pet godinapokušao da zaštiti sebe.

„Ono što je meni zanimljivo, iako to mnogi žele drugačije da predstave, jeste da po prvi put u izbornu trku Đukanović ulazi kao autsajder. DPS nije na vlasti već treća godina, samostalno vrše vlast samo u Petnjici, Podgoricu je izgubio, Nikšić, Herceg Novi, Mojkovca Pljevlja… U Baru je klimava kolaicija, kao i u Bijelom Polju“, rekao je Živković.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

On smatrada Đukanović mora da uđe u drugi krug.

„Mislim da tu nema dileme, a sa druge strane trka za drugi krug će se voditi između Mandića, Milatovića i Bečića. Ko god da se nađe u drugom krugu apsolutni je favorit u odnosu na Đukanovića“, objasnio je Živković.

Kako ističe novinarka Mila Radulović, postojale su informacije da je sa međunarodnih adresa savetovano Đukanoviću da se ne kandiduje.

„Đukanović je vješt političar, koji je pod sumnjom za mnoge nelegalne poslove, a koji se štiti imunitetom i to sve može biti njegov motiv zašto je on željan ostanka na vlasti. Prema nekim informacijama koje smo imali, a koje nisu potvrđene, njemu je savjetovano da se ne kandiduje ali on je to prenebregao i opet se kandidovao“, saopštila je Radulović.

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading