DRITAN O PRETNJAMA MILU I DRAGINJI: Da sam ja prijavljivao pretnje, tužilaštvo i policija ne bi imali mogućnost nijedan drugi posao da rade

14:37

Crna Gora 0

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović osudio je pretnje upućene predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, njegovoj supruzi Lidiji i kandidatkinji SDP-a za predsednicu Draginji Vuksanović Stanković.

DRITAN O PRETNJAMA MILU I DRAGINJI: Da sam ja prijavljivao pretnje, tužilaštvo i policija ne bi imali mogućnost nijedan drugi posao da rade
Youtube/screenshot/mirror.co.uk

“Svaku prijetnju treba doživjeti ozbiljno. Uprava policije preduzima svoje aktivnosti. Mislim da nema razloga za neku paniku. Naravno da osuđujem svaku vrstu prijetnje nezavisno o kome se radi. Ali želim da kažem i sljedeće – da sam ja prijavljivao prijetnje, tužilaštvo i policija ne bi imali mogućnost nijedan drugi posao da radi. Samo na društvenim mrežama. Neka mene ne uzimaju za primjer, neka svaku prijave, tako i treba, mislim da ćemo na taj način poslati poruku prema ljudima koji to rade, ali da zaista stvaramo atmosferu koja ne postoji, mislim da nije dobro”, kazao je Abazović, odgovarajući na pitanja novinara.

Poziva policiju i tužilaštvo da svaku prijetnju bilo kojeg karaktera do kraja ispitaju.

“Na taj način ćemo poslati jednu vrlo odgovornu poruku”, poručuje Abazović.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Na pitanje da li, s obzirom da mandatar Miodrag Lekić ne može da formira novu vladu, on vodi pregovore kako bi obezbijedio podršku u parlamentu, Abazović ističe da je 40 poslanika spremno da ga podrži kako bi nastavio da upravlja Vladom.

“Zahvalan sam na tome i ponosan. Da li može da se dođe do 41 poslanika ili ne, u ovom trenutku nemam odgovor na to pitanje”, rekao je Abazović.

Na pitanje da li je nepravda to što se, za razliku od bivšeg premijera Zdravka Krivokapića, nije našao na fresci u Hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, s obzirom da je on potpisao ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom, Abazović ističe da nema odgovor na to.

“Svaka je institucija autonomna da donosi odluke kako misli da treba i zadnja sam adresa u ovoj državi koja treba da kaže ko treba da se nađe na nekoj fresci”, istakao je Abazović.

Kazao je i da će Građanski pokret URA brzo saopštiti kome će dati podršku na predsjedničkim izborima 19. marta.

Komentari(0)

Loading