ZAPLENJENO 100KG SKANKA: Jedan Albanac pobegao, drugi uhapšen

15:47

Crna Gora 0

Granična policija oduzela je oko 97 killograma skanka, te je daljim aktivnostima sa Odelenjem bezbednosti Ulcinj uhapsila A.H, (30), dok se za K.P. (29) traga.

ZAPLENJENO 100KG SKANKA: Jedan Albanac pobegao, drugi uhapšen
Printscreen/Youtube/ TV TEUTA

„Naime, pripadnici granične i kriminalističke policije su 18. marta realizovali akciju usmjernu na sprečavanje krijumčarenja opojne droge skank. Granična policija je u mjestu Darza zaustavila vozilo marke „Škoda“ albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao K.P. iz Republike Albanije“, saopšteno je iz Uprave policije.

On je, kako dodaju, nakon zaustavljanja naglo stavio u pogon navedeno vozilo, i tako jednog pripadnika granične policije okrznuo vozilom u predelu noge.

„Nakon toga je uslijedila potjera za ovim vozilom, a koje je pronađeno ostavljeno i otključano u mjestu Kruče, koje je potom transportovano na službeni parking Odjeljenja bezbjendosti Ulcinj“, dodaje se u saopštenju.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Daljim preduzetim radnjama, policija je u mestu Klezna zaustavila vozilo marke „Passat“ albanskih registarskih oznaka kojom je upravljao A.H. (30) iz Albanije, a koji se dovodi u vezu sa K.P. i izvršenjem predmetnog krivičnog dela.

Službeni pas granične policije, specijalizovan za otkrivanje opojnih droga, je pretragom terena pronašao odbačenu opojnu drogu, koja je izuzeta sa lica mesta i biće predmet odgovarajućih veštačenja u Forenzičkom centru.

Ukupno su pronađena 163 pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga skank, ukupne težine oko 96,8 kilograma.

„Po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici A.H. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivčno djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok se za K.P. intenzivno traga“, dodaje se u saopštenju.

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading