POMIRENJE NA DELU: Mandić u Tuzima dobio više glasova nego Milatović i Bečić

16:21

Crna Gora 0

Tokom čitave kampanje kandidat DF-a za predsjednika Crne Gore Andrija Mandić forsirao je priču o pomirenju. Ta priča očigledno ima dobro uporište jer su u nekim sredinama Mandiću podršku dali oni za koje gotovo sigurno nije očekivao.

POMIRENJE NA DELU:  Mandić u Tuzima dobio više glasova nego Milatović i Bečić
Printscreen

Najbolji primjer predstavlja opština Tuzi, gdje je, sudeći prema podacima Opštinske izborne komisije Mandić ostvario izuzetan rezultat. Toliko je taj rezultat veliki da je Mandić iza sebe ostavio i lidera Demokrata Aleksu Bečića, ali i potpredsjendika pokreta Evropa sad Jakova Milatovića.

Naime, podaci OIK-a govore da je Milo Đukanović u Tuzima ostvario podršku  3.743 građana. Na drugom mjestu je upravo Mandić sa podrškom od 827 glasova. Treći je Milatović sa 660 glasova, a četvrti Bečić koji je osvojio 516 glasova. Peta je kandidatkinja SDP-a Draginja Vuksanović-Stanković sa 306 glasova, šesto mjesto je pripalo Jovanu Raduloviću sa 35 glasova, a na začelju je kandidat Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović sa svega tri glasa. 

POMIRENJE NA DELU:  Mandić u Tuzima dobio više glasova nego Milatović i Bečić Printscreen
 

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

S obzirom da Demokratski front nije nastupao na izborima u Tuzima, te da u ovoj opštini živi dominantno albansko stanoviništvo, očigledno je da politika pomirenja koju je prezentovao Mandić ima dobro uporište. 

Komentari(0)

Loading