UHAPŠENA DVA BERANCA OSUMNJIČENA ZA PLJAČKU JUVELIRNICE U TIVTU, ZA TREĆIM SE TRAGA

alexander

20:00

Crna Gora 0

Policija je uhapsila dvojicu Beranaca koji se sumnjiče da su opljačkali juvelirnicu u Tivtu, dok se za trećim traga. Oni se sumnjiče da su ukrali 11 satova vrijednih skoro 150 hiljada eura.

UHAPŠENA DVA BERANCA OSUMNJIČENA ZA PLJAČKU JUVELIRNICE U TIVTU, ZA TREĆIM SE TRAGA
Foto: Shutterstock ilustracija

“U Beranama je uhapšen N.T. (30) iz tog grada dok je u Tivtu uhapšen H.D. (30) iz Berana koji je privremeno nastanjen u Tivtu, zbog sumnje da su počinilikrivično delo razbojništvo. Policija intenzivno traga za H.Š. (26) iz Berana koji se takođe tereti za ovo krivično delo”, saopštila je Uprava policije.

Sumnja se da je H.D., po prethodno dogovoru sa N.T. i H.Š., 9. decembra u autu čekao ove dve osobe koje su, maskirane ušle u juvelirnicu i uz prijetnju pištoljem i ukrali 11 ručnih satova marke „Hublot“ malopropdajne vrednosti 149.600 eura.

Nakon saslušanja državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici je za N.T. i H.D. odredio zadržavanje do privoda nadležnom sudiji za istragu.

“Operativnim radom policija je došla do saznanja da su otuđeni satovi, po prethodno postignutom dogovoru, prodati za sada nepoznatoj osobi na području Berana”, ističu u policiji.

Službenici Uprave policije preduzimaju intenzivne aktivnosti na lociranju H.Š. i pronalasku ukradenih ručnih satova.

Uprava Policije

Pratite Region na Fejsbuku

Autor: alexander

Tagovi:

Komentari(0)

Loading