HAPŠENJE U SPUŽU: Pronađena droga, novac, oružije, rezani duvan, oprema za merenje i pakovanje...

Alo Redakcija

16:11

Crna Gora 0

D.S. i M.S. su lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

HAPŠENJE U SPUŽU: Pronađena droga, novac, oružije, rezani duvan, oprema za merenje i pakovanje...
Foto: Shutterstock ilustracija

Pripadnici podgoričke policije su na dve lokacije izvršili pretrese stana i drugih prostorija koje koriste D.S. (48) i M.S. (45) u Spužu.

Kokain, marihuana, rezani duvan

Pronađeno je 14 manjih pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana, tri manja pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge kokain, 21 pakovanje rezanog duvana, kao i određena količina duvana u listovima, dve vage za precizno merenje, mašina za vakumiranje, novac u iznosu od 4.725 eura, kao i dvie lovačke puške za koje je D.S. posedovao oružne listove, a koje će biti predmet daljih veštačenja.

D.S. i M.S. su lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Po nalogu nadležnog tužioca M.S. i D.S. su lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok se D.S. sumnjiči i za krivično delo nedozvoljena trgovina.

Osumnjičena lica će uz krivičnu prijavu biti sprovedena na dalju nadležnost postupajućem višem državnom tužiocu u Podgorici.

Region.rs/IN4C

Autor: Alo Redakcija

Komentari(0)

Loading