ANDRIJA MANDIĆ: DPS će ubedljivo izgubiti u Mojkovcu

Alo Redakcija

13:00

Crna Gora 0

Predsednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić kazao je, u emisiji „Patriotske igre“ na Adria Televiziji, da će Demokratska partija socijalista biti poražena na izborima u Mojkovcu, te da će novi predsednik opštine biti kandidat Demokratskog fronta.

ANDRIJA MANDIĆ: DPS će ubedljivo izgubiti u Mojkovcu
Foto: Youtube

– Moja procena je da će DPS ubjedljivo da izgubi u Mojkovcu, da će koalicija „Za budućnost Mojkovca“, koja je pod rednim brojem 6, da osvoji najveći broj mandata među onima koji će da formiraju vlast u Mojkovcu i da će naš kandidat dobiti priliku da pokaže sve ono što očekujemo od njega sa pozicija prvog čoveka Mojkovca – rekao je Mandić.

On je naveo da je simptomatično neučestvovanje Duška Markovića u izbornoj kampanji DPS-a u Mojkovcu.

– Nepojavljivanje Markovića i to ponašanje DPS-a govori da će oni ubedljivo da izgube Mojkovac – kazao je Mandić.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Upitan da li će izborna lista bliska premijeru Zdravku Krivokapiću preći cenzus, Mandić je odgovorio odrično.

– Sumnjam da će da pređu cenzus. Ne vidim razloga zašto bi se Mojkovčani opredelili za tu opciju kad na drugoj strani imaju veoma konkretne i ljude i ideje, koji su sve ove godine bili sa njima i koji ih nikada nisu izneverili. Krivokapić ništa od onoga što je govorio kada je bila izborna kampanja za parlamentarne izbore nije ispunio – istakao je Mandić.

On je naveo da se Zdravko Krivokapić u toj kampanji ponašao kao jedan od tipičnih članova Demokratskog fronta u izbornoj kampanji, ali je posle izneverio.

– Kada su se završili izbori i kada se formirala Vlada, nije ga zanimao mnogo ni Mojkovac, ni Berane, ni… Najvažnija mu je bila neka ambasada, ona na Marezi ili u Podgorici – kazao je Mandić.

Autor: Alo Redakcija

Komentari(0)

Loading