TAČNO U PODNE Sastanak parlamentarne većine na inicijativu DF-a!

Alo Redakcija

08:28

Crna Gora 0

Sastanak predstavnika partija parlamentarne većine trebalo bi da bude održan danas, najavljeno je iz Demokratskog fronta (DF).

TAČNO U PODNE Sastanak parlamentarne većine na inicijativu DF-a!

Jedan od lidera DF-a Andrija Mandić najavio je pre tri dana da će sastanak u Skupštini Crne Gore u Podgorici biti održan na inicijativu tog saveza.

Sastanak je zakazan za 12 sati, a kako je rekao Mandić, poziv su uputili svim predsednicima stranaka parlamentarne većine.

– Na tu temu ne bih mogao ništa više reći iz jednostavnog razloga što je potpuno pristojno i politički normalno da prvo to čuju naši partneri iz parlamentarne većine, a nakon sastanka ćemo moći da saopštimo i medijima i da odgovorimo na sva pitanja – rekao je Mandić.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Demokratska Crna Gora odazvaće se pozivu Demokratskog fronta za sutrašnji sastanak parlametnarne većine koji je zakazan za 12 sati.

U ime ovog političkog subjetka sastanku će prisustvovati Momo Koprivica i Zdenka Popović, rečeno je iz Demokrata Radio-televiziji Nikšić.

Da li će ovo biti samo još jedan od sastanaka, na kojima nije odlučeno ništa novo, ili nas čeka pomak, ostaje da vidimo.

Čitajte Region i na Fejsbuku.

Autor: Alo Redakcija

Komentari(0)

Loading