KNEŽEVIĆ O KRIVOKAPIĆEVOJ SRAMOTI U BEOGRADU: "Tako je i Zaev počeo..."

Alo Redakcija

08:00

Crna Gora 0

- Organizovati sastanak s ambasadorima Kvinte, i to u drugoj državi domaćinu poseete, predstavlja prvorazredni skandal i uvredu za domaćina, izjavio je Knežević.

KNEŽEVIĆ O KRIVOKAPIĆEVOJ SRAMOTI U BEOGRADU: "Tako je i Zaev počeo..."
Foto: Alo

Organizovati sastanak sa ambasadorima Kvinte, i to u drugoj državi domaćinu posete, predstavlja prvorazredni skandal, ocenio je jedan od lidera DF-a Milan Knežević povodom sastanka koji je u Crnogorskoj kući u Beogradu sa ambasadorima Kvinte organizovao premijer Zdravko Krivokapić.

On je izjavio da premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić očigledno ne može da zamisli dan ukoliko se ne susrete sa ponekim zapadnim ambasadorom.

– Organizovati sastanak s ambasadorima Kvinte, i to u drugoj državi domaćinu poseete, predstavlja prvorazredni skandal i uvredu za domaćina. Dosad nisam naišao ni na jedan primer, da je neki premijer ili predsednik države, prilikom posete drugoj državi, organizovao sastanak sa ambasadorima SAD, UK, Francuske i Italije koji se tamo nalaze na rezidentnoj osnovi. Očigledno da Zdravko Krivokapić ni jedan dan ne može da izdrži, a da ne bude u nekoj ambasadi. Tako je i Zoran Zaev počeo i vidi se kako je završio- izjavio je Milan Knežević.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Region.rs/Borba.me

Čitajte Region i na Fejsbuku.

Autor: Alo Redakcija

Komentari(0)

Loading