NADAM SE SKOROM VIĐENJU: Nikolić se oglasio iz bolnice

alexander

16:00

Crna Gora 0

Košarkaš je kolabirao na treningu, ubrzo je hitno operisan

NADAM SE SKOROM VIĐENJU: Nikolić se oglasio iz bolnice
foto: Košarkaški savez CG

Emotivnom porukom iz Istanbula, navijačima, klubu i svim ljubiteljima košarke obratio se Danilo Nikolić.

Košarkaš Budućnosti Voli i reprezentativac Crne Gore se u glavnom gradu Turske oporavlja od operacije, a njegovo obraćanje prenosimo u cjelosti.

“Dragi moji prijatelji, braćo, ekipo, navijači, familijo,

Ni sam ne znam kako da vam se svima zahvalim, na svoj podršci, na svoj ljubavi i pažnji, koju ste pokazali prema meni u ovom trenutku, koji se dese tako naglo i za koje nas život ne može pripremiti.

Prije svega želio bih da se zahvalim mojim saigračima, na tome što su sve ovo zajedno sa mnom prošli, što su još jednom pokazali da smo poodavno više od obične ekipe. Zahvalio bih našem stučnom štabu što su pokazali ogromno srce. Takođe, veliko hvala našim fizioterapeutima i doktorima za sve što su učinili u prethodnih dvije nedjelje.

Hvala puno upravi kluba, predsjedniku Bokanu, na brzoj reakciji, na svemu što su uradili i obezbijedili meni i mojoj familiji.

Zahvalio bih posebno Varvarima, našim navijačima i simpatizerima.. Sve nas uhvati emocija, nekad i luda, temperamentan smo narod, ali sve poruke podrške koje sam dobio od našeg najvatrenijeg jezgra, daju snagu, daju energiju, da se vratim što prije i da zajedno slavimo. Veliko vam hvala na sinoćnjoj pjesmi!

Zahvalio bi i svim navijačima protivničkih ekipa, kao i upravama svakog ABA ligaškog kluba, na bodrenju tokom ovog perioda.

Nadam se da ćemo se uskoro vratiti i vi na tribine, i ja na teren, a onda će doći i ta neka utakmica, egal, i posljednji sekundi meča i… Voli vas sve vaš Dačo”, poručio je Nikolić

Autor: alexander

Komentari(0)

Loading